Mostecko z nebe

Kniha ( pevná vazba )

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Magazín Knihkupec

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 249 Kč dárek zdarma v hodnotě 69 Kč

Magazín Knihkupec

"Víte, jak vypadá podhůří Krušných hor z nebe? Do kolika odstínů zbarvuje podzim koruny stromů? A kolik komínů můžeme v celém regionu napočítat? To vše a mnohem více vám prozradí tato kniha.Mnozí z nás si Mostecko představují jako kraj silně postižený těžbou uhlí a průmyslovou výrobou. A lesy v Krušných horách jako nejvíce poškozené v celé České… Přejít na celý popis

Lena Kiefer: Westwell: Tíživá lehkost lásky Jejich starší sourozenci zemřeli, protože se milovali. Oni byli předurčeni k tomu, aby se nenáviděli. Ale proti citům jsou bezmocní. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

"Víte, jak vypadá podhůří Krušných hor z nebe? Do kolika odstínů zbarvuje podzim koruny stromů? A kolik komínů můžeme v celém regionu napočítat? To vše a mnohem více vám prozradí tato kniha.

Mnozí z nás si Mostecko představují jako kraj silně postižený těžbou uhlí a průmyslovou výrobou. A lesy v Krušných horách jako nejvíce poškozené v celé České republice. Ale opak je pravdou. Prohlédněte si husté lesy zářící nádhernými podzimními barvami, prohlédněte si krásná jezera, která jsou rekultivovanými zatopenými doly. Obrovské povrchové doly a lomy, jako je Bílina, jsou sice ještě stále výraznými krajinnými prvky. Ale pro fotografa, velmi zajímavými. Obrovské rypadlo nořící se z ranní mlhy je stejně fotogenické jako nějaký romantický zámek. A hrad Hněvín anebo špičaté kopce Českého středohoří? Ty je možné považovat za jedny z nejfotogeničtějších lokalit ČR.

Pro ty, kteří Mostecko znají, přinášíme tento kraj pohledem ptáků a pilotů, pohledem netradičním, pohledem, který vám známá místa představí tak, jak je možná nikdy neviděli. V knize uvidíte, jak ""z nebe"" vypadá v podzimních barvách např. město Most, 3D bludiště na Šibeníku, nejvyšší budovu v Mostě, Městské divadlo, kostel Nanebevzetí Panny Marie, Hipodrom i Autodrom, hrad Hněvín nad jezerem Most, fotogenické vrchy Zlatník, Želenický vrch, Bořeň nebo Milá, obce a města Litvínov, Malé Březno, Havraň, Lišnice, Polerady, Volevčice, Bečov, Bělušice, Korozluky, Patokryje, České Zlatníky, Braňany, Meziboří, Louky u Litvínova, Český Jiřetín, vodní nádrž Fláje, Hora Svaté Kateřiny, kostel Panny Marie Bolestné v Mariánských Radčicích, zámky Korozluky a Jezeří, rozhledna Jeřabina u Nové Vsi v Horách a spoustu dalších zajímavých míst v tomto regionu."

Sdílet 0

Nakladatel
Malované mapy
datum vydání
31.01.2020
ean
9788088259596
Počet stran
144
jazyk
čeština
Vazba
pevná vazba
isbn
978-80-88259-59-6

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 629 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora