Mistr úniků

Autor Brad Meltzer

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Dvě hodiny jízdy od Washingtonu DC se nachází americká vládní márnice pro případy nejvyššího zájmu a utajení. Nejdůležitější pohřební ústav ve Spojených státech. Aby zde vydržel pracovat, má Jim „Zig“ Zwicharowski jedno pravidlo: nikdy si případy nebrat osobně. Jenže ve chvíli, kdy přivezou nové mrtvé tělo – mladou seržantku… Přejít na celý popis

Parker S. Huntington: Niccolo Andretti Na jeho hlavu je vypsána milionová odměna. Ona bojuje za svou sestru a zkusí ho vydírat... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Dvě hodiny jízdy od Washingtonu DC se nachází americká vládní márnice pro případy nejvyššího zájmu a utajení. Nejdůležitější pohřební ústav ve Spojených státech. Aby zde vydržel pracovat, má Jim „Zig“ Zwicharowski jedno pravidlo: nikdy si případy nebrat osobně.

Jenže ve chvíli, kdy přivezou nové mrtvé tělo – mladou seržantku Nolu Brownovou, která se v dětství kamarádila s Zigovou dcerou –, si Zig nemůže pomoct. Při bližším ohledání těla okamžitě zjistí, že tohle Nola není. Skutečně – dávná kamarádka jeho dcery je stále naživu. A na útěku. Zig odhaluje eskamotérský kousek rozehraný na nejvyšších mocenských místech – a při svém pátrání se dostává do historie až k slavnému muži jménem Harry Houdini.

„Nolo, mělas pravdu. Utíkej.“

Sdílet 0

Nakladatel
Metafora
jazyk
čeština
Počet stran
440
datum vydání
1.01.2019
  • Jiří Klimeš Jiří Klimeš

    Příběh sám je velice dobře poskládaný, napínavý, nenudí a krůček po krůčku odhaluje motivy obou hlavních postav. Nechybí ani překvapivé závěrečné odhalení. Pokud máte rádi drama, politické a vojenské thrillery, chcete se něco dozvědět o pozadí života velkého Houdiniho nebo jen zkrátka nevíte, co zrovna číst, hledejte knihu s červeným přebalem a klíčem na obálce, litovat rozhodně nebudete.

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.2 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Lenka Němcová registrovaný uživatel

    Začátek mi přišel těžkopádný a zvažovala jsem, jestli budu ve čtení pokračovat dál. Od půlky ale nabrala rychlost a během dvou večerů jsem ji dočetla. Napínavé, překvapivé, občas jsem se vracela na začátek, abych si znovu přečetla některé pasáže, které najednou davaly smysl. Dokážu si knihu představit i jako film. Dávám nakonec 5*.

    Kniha, Grada, 2019, 9788073595814

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 339 Kč Nápověda