Milostné příběhy - Liebesgeschichten E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Čtyři milostné příběhy Arthura Schnitzlera a Theodora Storma pro dvojjazyčné vydání upravila Jana Navrátilová. Klasici německy psané literatury vám umožní se na chvíli zastavit, zamyslet se a snad se i zasnít nad dávnými, ale stále živými příběhy o různých podobách lásky. Zároveň vás okouzlí krásou svého vytříbeného jazyka. Kniha je určena nejen… Přejít na celý popis

Richard Chizmar: Hon na Bubáka Někdo ve městě vraždí dívky a zohavuje jejich těla, aby je pak nechal obyvatelům na odiv. Ovšem podezřelí ani stopy neexistují a zoufalství roste... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Čtyři milostné příběhy Arthura Schnitzlera a Theodora Storma pro dvojjazyčné vydání upravila Jana Navrátilová. Klasici německy psané literatury vám umožní se na chvíli zastavit, zamyslet se a snad se i zasnít nad dávnými, ale stále živými příběhy o různých podobách lásky. Zároveň vás okouzlí krásou svého vytříbeného jazyka.
Kniha je určena nejen pokročilým studentům němčiny, ale i jejich učitelům, milovníkům německy psané literatury a jednoduše všem, kteří si chtějí rozšířit svoji slovní zásobu a lépe tak porozumět psané i mluvené podobě němčiny. Kniha je vhodná i pro výuku.
V publikaci najdete: zrcadlový český překlad, okomentované gramatické a lexikální jevy, otázky na porozumění textu, slovníček i audio CD s příběhy namluvenými rodilým mluvčím.

Sdílet 0

Nakladatel
Edika
jazyk
němčina
Počet stran
177
datum vydání
1.01.0000

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 209 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora