Mé nepálské lásky
Mé nepálské lásky - Michaela Gautam Nedostupné

Kniha ( měkká vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dědictví špionů

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 999 Kč dárek zdarma v hodnotě 299 Kč

Dědictví špionů

Příběh české holky, která na mateřské vybudovala milionovou firmu a dětský domov Nová kniha, která se stala bestsellerem už v předprodeji před vydáním. Napínavý příběh napsaný skutečným životem. To, co začalo jako dobrodružství mladé holky, která se rozhodla odjet do Nepálu zhubnout, skončilo exotickým románkem a otevřením dětského domova v… Přejít na celý popis

Knížky od 4 Kč?! To je náš DOBRO.BLEŠÁK Náš online DORBO.BLEŠÁK plníme každý týden novými a zajímavými tituly, které za tyto ceny jinde nenajdete. Knížky od 4 Kč v našem DOBRO.BLEŠÁKU jsou ale jen omezený čas a brzy zmizí. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Příběh české holky, která na mateřské vybudovala milionovou firmu a dětský domov

Nová kniha, která se stala bestsellerem už v předprodeji před vydáním. Napínavý příběh napsaný skutečným životem. To, co začalo jako dobrodružství mladé holky, která se rozhodla odjet do Nepálu zhubnout, skončilo exotickým románkem a otevřením dětského domova v Káthmándú. Michaela se v prachu, smogu a špíně rozvojového velkoměsta snaží pomáhat už osm let.

Zajímá Vás, jaké je učit angličtinu v zapomenutých vesnicích uprostřed Himálaje, kam nevede sjízdná cesta a kde nemají pitnou vodu, natož obchod? Kolik prozvracených dní stojí navyknutí se na autentickou asijskou stravu? V čem se liší česká a nepálská láska? Jestli to v nemocnici rozvojové země vypadá jako na tržišti – anebo ještě hůř? Jak se člověk cítí, když se rozhodne pomoct pár opuštěným dětem a roky má pocit, že jde proti zdi? Když ho zklamou ti nejbližší? Anebo zcela prozaicky: jaké to je pro českou holku, srovnat se s tím, že aby žila, jak jí káže srdce, musí se nejdřív postavit svým vlastním přesvědčením o tom, co to znamená být „správná matka“? O tom všem tato kniha je… A najdete v ní mnohem víc!

Sdílet 0

kategorie
Knihy » Beletrie » Skutečné osudy
Nakladatel
Michaela Mysha Gautam
Rozměr
147 x 210 x 15 mm
datum dotisku
9.07.2020
ean
9788027043422
Počet stran
244
Vydání
1
jazyk
čeština
Vazba
měkká vazba
datum vydání
1.01.2018
isbn
978-80-270-4342-2

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 7 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Alena N. registrovaný uživatel

    Zajímavá, napínavá, strhující, obdivuhodná...nedalo se od toho odejít. Dobře napsané. Ale nejlepší na tom je, že jde o skutečný příběh. Miluju dobrosery! Těším se na pokračování.

    Kniha, Michaela Mysha Gautam, 2018, 9788027043422

  • 4 z 5 hvězdiček Eva Francová registrovaný uživatel

    Příběh české holky, která na mateřské vybudovala milionovou firmu a dětský domov v Nepálu. Autobiografický román zakladatelky neziskové organizace a obchodu s módou Thao. Tato knížka se četla úplně sama. Příběh Míši, která ve dvaadvaceti letech odjela učit angličtinu do Nepálu a když tuto zemi poznala blíže, rozhodla se, že by jí ráda pomohla. Chce podporovat hlavně děti a jejich studium. Díky knížce se podíváme do Nepálu takového, jaký skutečně je, bez příkras. Míša cestu ke svému cíli nemá rozhodně jednoduchou a osud ji taky nešetří. Ale je to silná žena, která se nevzdává a jde si za svým cílem. Knížka rozhodně může působit hodně motivačně, takže pokud váháte, jestli něco zvládnete, třeba Vám i pomůže. Hned při čtení jsem se rozhodla udělat si radost sobě a zároveň přispět nadaci na thao.cz a rozhodně si koupím i další díl.

    Kniha, Michaela Mysha Gautam, 2018, 9788027043422

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda