Manželé v kuchyni

Kniha ( pevná vazba )

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Temná komora

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 99 Kč

Temná komora

Manželská dvojice The Kitchen Story patří už tři roky k české food bloggerské špičce.   Recepty Mariky a Jirky Kučových jsou inspirativní, brilantně vyladěné, zaručeně fungují, navíc jsou vždy prezentované s nesmírným citem pro vizuální složku jídla. Jejich první kuchařka s názvem „Manželé v kuchyni - Jak žít s chutí a vařit s láskou“, tedy právem… Přejít na celý popis

Hororový duben? Pecky od FOBOSU od 99 Kč včetně e-knih! FOBOS je záruky kvality a čtivosti pro všechny fanoušky hororu! Knihy vycházející pod touto značkou teď koupíte od 99 Kč. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Manželská dvojice The Kitchen Story patří už tři roky k české food bloggerské špičce.
 
Recepty Mariky a Jirky Kučových jsou inspirativní, brilantně vyladěné, zaručeně fungují, navíc jsou vždy prezentované s nesmírným citem pro vizuální složku jídla. Jejich první kuchařka s názvem „Manželé v kuchyni - Jak žít s chutí a vařit s láskou“, tedy právem patří mezi nejočekávanější události v gastronomickém oboru.
Najdete v ní cca 80 receptů, z nichž valná většina nebyla dosud publikovaná na blogu. Na knize pár poctivě pracoval celý rok, a snažil se zaznamenat přirozený tok rodinných událostí spojených s požitkem jídla. Kuchařka je členěná do kapitol podle ročních dob a příležitostí, jako jsou rodinné oslavy, setkání s přáteli, piknik na zahradě, výprava za úlovky do lesa či k rybníku... Bohatá fotografická výbava zachycuje nejen jídlo a jeho přípravu, ale i atmosféru aktivního životního stylu, do nějž gastronomie přirozeně zapadá jako prvek tmelící rodinu i přátelské vztahy. Přehledně zpracované recepty akcentují zdravý životní styl, pokud je to možné, vyhýbají se lepku či laktóze, ale na prvním místě tu vždy stojí chuť a kreativní zpracování sezónních surovin.
 
Kniha „Manželé v kuchyni“ je nejen objemná a praktická kuchařka, ale především velká inspirace, jak žít s chutí, vařit s láskou a díky jídlu se obklopovat skvělými lidmi.

Sdílet 0

Nakladatel
Marika Kučová - Kitchen Story
Rozměr
200 x 265 x 27
datum vydání
1.10.2017
ean
9788090687301
Počet stran
240
Hmotnost
1000 g
jazyk
čeština
Vazba
pevná vazba
Vydání
1
isbn
978-80-906873-0-1

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

1.5 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 2 z 5 hvězdiček Anonym registrovaný uživatel

    Velmi mě zklamala

    Kniha, Marika Kučová - Kitchen Story, 2017, 9788090687301

  • 1 z 5 hvězdiček Pavlin registrovaný uživatel

    Nevím, kde se stala chyba. Blog je fajn, ale kuchařka je taková nějaká mdlá. Nezajímavé recepty. Všechno takové na oko. Povrch se tváří úžasně, ale pod ním bohužel nic moc. Nad knihou jsem stála v knihkupectví nejméně 20 minut, prohlížela stránky, ale tahleta kuchařka mě prostě nezaujala.

    Kniha, Marika Kučová - Kitchen Story, 2017, 9788090687301

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 447 Kč Nápověda