4.8 z 5 hvězdiček
pevná vazba357 Kč
Běžně 399 Kč
Kniha ( pevná vazba )
357 Kč s DPH
Běžně 399 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Po kuchařce věnované italské, francouzské a asijské kuchyni a dvou dílech s recepty kuchyně české je tady nový přírůstek - kniha plná notoricky známých i autentických pokrmů z kuchyní celé Jižní Ameriky.V kuchařce tak najdete přes 100 receptů - to nejlepší ze žhavé kuchyně Mexika, recepty na argentinská grilovaná masa a nejrůznější empanadas do… Přejít na celý popis
Jak dlouho tady ještě budu...? Dobře víme, že jsme smrtelní. Chtěli bychom ale vědět kdy „to“ přesně přijde? Více informací
Po kuchařce věnované italské, francouzské a asijské kuchyni a dvou dílech s recepty kuchyně české je tady nový přírůstek - kniha plná notoricky známých i autentických pokrmů z kuchyní celé Jižní Ameriky.V kuchařce tak najdete přes 100 receptů - to nejlepší ze žhavé kuchyně Mexika, recepty na argentinská grilovaná masa a nejrůznější empanadas do ruky, recepty z Kuby včetně návodu na pravé kubánské mojito atd.Kniha je rozdělena do 7 kapitol: první zahrnuje opravdu originální recepty z kuchyní Karibiku a Střední i Jižní Ameriky (U jednoho stolu), druhá pak recepty, které se vztahují k nejrůznějším svátkům (Slavte fiestu!), celá jedna kapitola je pak věnovaná mexickým receptům (tacos, tortilly, plněné chilli papričky, guacamole, kukuřičká polévka, huevos rancheros…), následuje kapitola s recepty na gril (argentinské steaky + omáčka chimichurri, hovězí žebra ve stylu tex-mex) a nechybí ani kapitola se sladkým - čokoládou!Každá kapitola je uvedena servisní dvoustránkou, kde se dozvíte, jak a kde nakupovat exotické suroviny, jak je správně použít, a taky zajímavosti o stolování a autentické kuchyni jednotlivých zemí Jižní Ameriky.Všechny recepty jsou pečlivě vybrány a vyzkoušeny redakcí Apetitu, tzn. že jsou všechny uvařitelné i v českých podmínkách.Kapitoly:U rodinného stolu (autentické recepty)Slavte fiestu!Žhavé dny i noci (grilování)Pozdrav z MexikaZ ruky do pusy (nachos, empanadas, tortilly, burgery…)Výměnný obchod (recepty s typickými jihoamerickými surovinami - káva, quinoa, kukuřice, rajčata…)Sedmý hřích (sladké)
4.5 z 5 4 hodnocení čtenářů
3× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 1× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
5 z 5 hvězdiček Nikola Turečková registrovaný uživatel
Výběr toho nejlepšího z Apetitu. Velmi praktické, jsem ráda, že se vymyslela tato edice. Kuchařka plná ohnivých chutí. Naleznete zde typické recepty na burrito a nachos, ale také mnoho specialit místní kuchyně. Moc se líbí zpracování knihy - vysvětlivky, informace o dané zemi.
Kniha, Apetit, 2015, 9788087575444
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.