Láskožrout
Láskožrout - Hana Hažíková Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dědictví špionů

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 999 Kč dárek zdarma v hodnotě 299 Kč

Dědictví špionů

Mladá Romka Brenda má právě čtrnácté narozeniny, moc důvodů k radosti se jí však nedostává. Existuje snad něco horšího než oslava s rodiči, kteří se navzájem nesnáší, a ani se to nijak nesnaží před svou adoptivní dcerou skrýt? Bohužel existuje – a to dárek, jenž je zároveň pomstou. Ten dárek se jmenuje Jana a má Brendu doučovat. Oč je Jana… Přejít na celý popis

Sophie Lark: Unesená dědička Mafiánská rodina Griffinových mu zabila otce. Aby se pomstil, unesl a drží v zajetí jejich dceru –⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ baletku Nessu. Ale tak jako Zvíře ze slavné pohádky podléhá Mikolaj kouzlu Krásky, své malé baletky, která teď tančí jen pro něj... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Mladá Romka Brenda má právě čtrnácté narozeniny, moc důvodů k radosti se jí však nedostává. Existuje snad něco horšího než oslava s rodiči, kteří se navzájem nesnáší, a ani se to nijak nesnaží před svou adoptivní dcerou skrýt? Bohužel existuje – a to dárek, jenž je zároveň pomstou. Ten dárek se jmenuje Jana a má Brendu doučovat. Oč je Jana zdatnější v řešení trojčlenky, o to méně se jí daří pochopit svou svěřenkyni, z jejíchž poznámek i pohledu na svět občas mrazí. Prvotní vzájemný despekt by mohl trvat věčně, po až příliš kruté životní lekci však Brenda pochopí, že Janinu pomoc potřebovat bude. A hlavně na jiných frontách, než je matematika. Výčitkami zmítaná vysokoškolačka tak brzy stojí před rozhodnutím, zda má převzít plnou odpovědnost za někoho, koho pár měsíců doučuje. Podpoří tohle rozhodnutí její blízcí? A existuje vůbec něco, co by dokázalo Brendu zachránit před sebou samotnou?

Sdílet 0

Nakladatel
Knižní klub
Rozměr
135 x 210 x 22
jazyk
čeština
Počet stran
220
Vydání
1
isbn
978-80-242-5016-8
Vazba
pevná vazba
datum vydání
1.08.2015
ean
9788024250168

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.3 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Hanka registrovaný uživatel

    Kniha byla jedním slovem - ohromná. Lehce satirická, místy smutná. Když jsem ji uviděla, nebyla to láska na první pohled, byla jsem skeptická, ale celkem mi lichotilo, že ji napsala Hana Hažíková, Hana! a Hany jsou vždy skvělý spisovatelky. O láskožroutovi, Brendě a v neposlední řadě o Janě jsem měla školní projekty, jak v hodině češtiny, angličtiny tak i němčiny. Láskožrouta vřele doporučuji(:

    Kniha, Knižní klub, 2015, 9788024250168

  • 1 z 5 hvězdiček Diana Surá registrovaný uživatel

    - kniha mě bohužel nenadchla - od první až do poslední strany jsem měla problém se stylem psaní a příběh mě nedokázal zaujmout - ale určitě si knihu přečti a udělej si na ni vlastní obrázek ;)

    Kniha, Knižní klub, 2015, 9788024250168

  • 4 z 5 hvězdiček Lenka registrovaný uživatel

    Knížka se mi četla dobře. Získala si moji pozornost i když nejsem vášnivý čtenář.

    Kniha, Knižní klub, 2015, 9788024250168

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda