5.0 z 5 hvězdiček
pevná vazba169 Kč
Běžně 189 Kč
Kniha
Ke kuchařské knize třetího tisíciletí patří i nové technologie přípravy jídel v tlakových hrncích nebo v mikrovlnných troubách. Přínosem jsou i obrázky postupných kroků při vaření, pečení a zdobení a mnoho praktických rad, podle kterých je možné s trochou fantazie tvořit další nová jídla a obohatit tak pestrou nabídku kuchařského umění. V části… Přejít na celý popis
Jak dlouho tady ještě budu...? Dobře víme, že jsme smrtelní. Chtěli bychom ale vědět kdy „to“ přesně přijde? Více informací
Ke kuchařské knize třetího tisíciletí patří i nové technologie přípravy jídel v tlakových hrncích nebo v mikrovlnných troubách. Přínosem jsou i obrázky postupných kroků při vaření, pečení a zdobení a mnoho praktických rad, podle kterých je možné s trochou fantazie tvořit další nová jídla a obohatit tak pestrou nabídku kuchařského umění. V části Moučníky prezentujeme současné moderní cukrářské a pekařské postupy, ale i zdobení výrobků a vzhledovou úpravu talířů. Najdete tu jednoduché a přesto chutné a pěkné dorty, koláče, zákusky a jiné pamlsky. Přejeme vám mnoho úspěchů při přípravě jídel podle této kuchařské knihy.
3.0 z 5 1 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 1× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
3 z 5 hvězdiček Anonym registrovaný uživatel
zase tak dobrá kuchařka to není... Znám i lepší
Kniha, Neografia, 2006, 9788088892649
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.