Kryštof ÁDéHáDě
Kryštof ÁDéHáDě - Pavlína Brzáková Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dědictví špionů

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 999 Kč dárek zdarma v hodnotě 299 Kč

Dědictví špionů

Příběh dítěte s vývojovou dysfázií a ADHD vypráví o překonávání překážek, hlubokém zoufalství a prožitcích vykoupení. O naději, která umírá jako poslední, a lásce, jež hory přenáší. Vyprávění o tom, že laskavost a všímavost přinášejí ovoce, a že jsme tu proto, abychom byli jeden druhému pilířem, jenž podpírá nebe. Těžko chtít po učitelce, aby se… Přejít na celý popis

Doprava do Zásilkovny ZDARMA! Až do 21. dubna 2024 budete mít dopravu do jakéhokoliv výdejního místa Zásilkovny v České republice ZDARMA! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Příběh dítěte s vývojovou dysfázií a ADHD vypráví o překonávání překážek, hlubokém zoufalství a prožitcích vykoupení. O naději, která umírá jako poslední, a lásce, jež hory přenáší. Vyprávění o tom, že laskavost a všímavost přinášejí ovoce, a že jsme tu proto, abychom byli jeden druhému pilířem, jenž podpírá nebe. Těžko chtít po učitelce, aby se chovala jinak. Nechává dítě pocitům vzteku, nebo mu domlouvá. Co může udělat? Můj otec řekne: "Dal bych mu na zadek, tohle by si neměl dovolit." Jenže já vím, že vztek je loď. A Kryštof je uvězněn na její palubě. Nevidí ještě moře, nevystoupil na břeh. Nevidí, že loď je na hladině a že se může vzdalovat. Je potřeba s ním projít škálou pocitů a naučit se jim dávat jména. Kryštofe, tohle není vztek, tohle je bolest, tohle smutek, tohle nesoulad a tohle nesouhlas. S čím nesouhlasíš, Kryštofe?

Sdílet 0

Nakladatel
Eminent
Rozměr
130 x 206 x 20
jazyk
čeština
Počet stran
232
Vydání
1
isbn
978-80-7281-521-0
Vazba
pevná vazba
datum vydání
5.02.2018
ean
9788072815210

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Věra registrovaný uživatel

    Krásná knížka plná něhy, lásky, mateřství a touhy pomoci svému dítěti. Z pohledu učitelky, která má pochopení :-) vidím, jaké problémy maminka Pavlína musí řešit z Kryštofem doma. Je velmi důležité těmto dětem naslouchat, naladit se na jejich vlnu a co nejvíce je podpořit. Doporučuji všem (nejen) pedagogům.

    Kniha, Eminent, 2018, 9788072815210

  • 5 z 5 hvězdiček Renata registrovaný uživatel

    Sugestivnější knihu o mateřství jsem snad nikdy nečetla. Její dozvuky mi zůstávají ještě týdny a týdny… a moc ráda ji otevřu i náhodně, i když už celý příběh Kryštofa a maminky Pavlíny znám, protože tolikrát se ještě dostane každá máma na přesně takové dno, které tu je popisováno. A tolikrát musí najít cestu ven a nahoru. A už jen pro tohle čtení si tuto knihu budu opatrovat!

    Kniha, Eminent, 2018, 9788072815210

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora