Kouzelné léto E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Tohle je knížka o těch nejúžasnějších prázdninách. Víte, kde jsou Semtudy? Zeptejte se Mímy. Podnikavá Míma v téhle idylické vesničce stráví přímo kouzelné léto se svými báječnými rodiči. Tatínek je pro každou legraci a umí vyprávět krásné pohádky, ale hlavně Mímu nikdy nenechá v průšvihu. Až se začtete do půvabně ilustrovaného letního příběhu,… Přejít na celý popis

Robert Galbraith: Černočerné srdce Robin Ellacottová a Cormoran Strike se pouštějí do pátrání… a brzy objeví zcela nové podoby zla. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Tohle je knížka o těch nejúžasnějších prázdninách. Víte, kde jsou Semtudy? Zeptejte se Mímy. Podnikavá Míma v téhle idylické vesničce stráví přímo kouzelné léto se svými báječnými rodiči. Tatínek je pro každou legraci a umí vyprávět krásné pohádky, ale hlavně Mímu nikdy nenechá v průšvihu.
Až se začtete do půvabně ilustrovaného letního příběhu, objevíte pod zahradním stolkem travní skřítky a možná odhalíte velké tajemství jejich zrození. Zjistíte také, kdo je Paleček a Tytyfous, uvědomíte si, jak cenné je přátelství, a naučíte se, jak udělat velkou radost malými věcmi.

Sdílet 0

Nakladatel
bambook
jazyk
čeština
Počet stran
112
datum vydání
1.01.2016

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Kateřina Hušková registrovaný uživatel

    Dcerka si knízmkz vybrala sama. Vzala jsem jí do knikupectví a řekla jsem jí ať si vybere. Samozřejmě si vybírala podle obrázků.

    Kniha, bambook, 2016, 9788024757407

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 167 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora