• Adriana Šťastná Adriana Šťastná

    Věřím, že přesně tato knížka vám ukáže směr a dodá vám dostatek síly nic nevzdávat, ale naopak vás nabije energií a množstvím sil potřebných do dalších cest a putování po vlastní ose životem. Pokud se tedy stále hledáte, nemáte v životě spoustu osobních záležitostí vyřešených a často hledáte odpovědi na své otázky, jenž si osobně pokládáte – tuto knihu doporučuji všema deseti.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 5.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Renáta registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Tuto knihu jsem koupila tak trochu ze zvědavosti a tak trochu z nutkání zkusit vše, abych se konečně našla. Už dlouho se hledám a nejen ten název mě uchvátil. Může se vám tato kniha zprvu zdát až moc sluničkářská nebo-li mimo evropské myšlení, ale když se tím probojujete zjistíte, že má mnoho co říct a pomoct vám. Dává vám další možnosti se smířit s tím kdo jste a mít se rádi. Ještě jsem ji nedočetla, ale už teď mohu říct, že jsem začala nad svým jednáním, životem, sebe láskou více uvažovat a vidím pozitiva v tom si tu knihu přečíst někdy znova. Protože na poprvé ne vše dokážeme hned vstřebat a pochopit.

    Kniha, Edice Knihy Omega, 2019, 9788073907693

  • 5 z 5 hvězdiček Lenka Zavřelová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Úžasná a inspirující kniha, v ledasčem k zamyšlení. Každopádně vřele doporučuji. Tato kniha probouzí v nás hlubokou lásku k sobě samým i světu :)

    Kniha, Edice Knihy Omega, 2019, 9788073907693