Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 54 hodnocení čtenářů

44× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Markéta registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Knížka mě nadchla, založila jsem kvásek a Ruce z mouky skoro nevytáhla, skoro každý den peču. Doporučuji vřele

    Kniha, CPress, 2017, 9788026416883

  • 4 z 5 hvězdiček Jarka registrovaný uživatel

    Zatím jsem využila pár receptů, na další se chystám.

    Kniha, CPress, 2017, 9788026416883

  • 5 z 5 hvězdiček Lenka registrovaný uživatel

    Opravdu jedinečná kuchařka, která provede světem pečení. Velmi přínosná i pro pokročilé kuchaře/pekaře.

    Kniha, CPress, 2017, 9788026416883

  • 3 z 5 hvězdiček Zdeňka registrovaný uživatel

    Skvělá kniha. Doporučuji

    Kniha, CPress, 2017, 9788026416883

  • 5 z 5 hvězdiček Lenka Dvořáková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Spousta zajimavych receptu a tipu i pro pokrocile.

    Kniha, CPress, 2017, 9788026416883

  • 5 z 5 hvězdiček Eva registrovaný uživatel

    Kniha se čte opravdu dobře, pečení z ní se zatím všechno podařilo.

    Kniha, CPress, 2017, 9788026416883

  • 5 z 5 hvězdiček Gabka registrovaný uživatel

    Výborná kniha plná dobrých tipů pro kváskové pečení i jiné. Jsem spokojená.

    Kniha, CPress, 2017, 9788026416883

  • 5 z 5 hvězdiček Lucie registrovaný uživatel

    Pěkně napsané a hlavně vše dobře vysvětlené.

    Kniha, CPress, 2017, 9788026416883

  • 5 z 5 hvězdiček Gabriela Gavelčíková registrovaný uživatel

    Výborná kniha pro pekaře z kvásku i droždí, dobré tipy.

    Kniha, CPress, 2017, 9788026416883

  • 5 z 5 hvězdiček Marcela Simeckova registrovaný uživatel

    Vyborne recepty, skvela pro zacatecniky i pokrocile

    Kniha, CPress, 2017, 9788026416883

  • 5 z 5 hvězdiček Helena Bosáčková registrovaný uživatel

    Šest let již pečeme chleba z kvásku, tenkrát nebylo moc knížek a prvopočátku chléb se nedařil /2 měsíce to trvalo!/. Bylo mě pomoženo z fac.... kdyby tenkrát byla tato knížka tak by šel chléb raz dva! Přesto jsem si koupila knihu, přečetla jedním dechem peču z ní, jsou tam vynikající recepty. A proto pokud někdo chce začíst péct chleba , ať si koupí tuto knihu je to vynikající rádce a recepty!!! Za mě 100 %!!!

    Kniha, CPress, 2017, 9788026416883

  • 5 z 5 hvězdiček Helena Malá registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Už po přečtení jsem z ní nadšená.

    Kniha, CPress, 2017, 9788026416883

  • 4 z 5 hvězdiček Zuzana registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Perfektní pro začátečníky, vše popsané dopodrobna. Velmi mi kniha pomohla. Ale také plná receptů i pro pokročilé

    Kniha, CPress, 2017, 9788026416883

  • 4 z 5 hvězdiček Katka registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kniha se mi moc líbí, je jen škodou, že není u každého receptu fotka. Dělala jsem podle ní mazanec a velice se povedl.

    Kniha, CPress, 2017, 9788026416883

  • 5 z 5 hvězdiček Simona Jadrná registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kniha splnila moje očekávání a rozšířila moje pečení o nové recepty.

    Kniha, CPress, 2017, 9788026416883

  • 5 z 5 hvězdiček Karolína Krabcová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Parádní recepty a skvělé zpracování. Fotografie také na jedničku!

    E-kniha, CPress, 2017,

  • 4 z 5 hvězdiček V. registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Pěkná kniha včetně fotografií. Doporučuji i když místy mírně zmatečné návody, které absolutní laik nemusí hned pochopit.

    Kniha, CPress, 2017, 9788026416883

  • 5 z 5 hvězdiček Lucie registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Jsem nadšená. Mnoho receptů, jak z kvásku, tak i z droždí. Super

    Kniha, CPress, 2017, 9788026416883

  • 5 z 5 hvězdiček Petra Procházková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Skvělá kniha plná rad a receptů. Vše hezky pohromadě. Ocení každý, kdo s pečením začíná, ale i ten, kdo již nějakou dobu peče :)

    Kniha, CPress, 2017, 9788026416883

  • 5 z 5 hvězdiček Markéta registrovaný uživatel

    Knížka je skvělá pro začátečníky i pokročilé pekaře !!

    Kniha, CPress, 2017, 9788026416883