• Helena Kubelková Helena Kubelková

    Za mě tedy má tento young adult román všechno, co je potřeba. Nesmělou hlavní hrdinku, hezkého hlavního hrdinu a velké morální poučení nejen o tom, že není dobré soudit lidi na první pohled. Pokud hledáte milý příběh s lehkým psychologickým přesahem, bude se vám Nedotýkej se mě určitě líbit.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 288 hodnocení čtenářů

198× 5 hvězdiček 55× 4 hvězdičky 20× 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 5.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Esterka registrovaný uživatel

    Knihy byla báječná. Nadchla mě už od samého začátku. Děj mezi hlavními postavami byl tak skvěle utvořený. Pro mě typická wattpadovka.

    Kniha, Red, 2020, 9788076425163

  • 1 z 5 hvězdiček Věra registrovaný uživatel

    Kniha je podle mě přeplněná psychologickými řečmi, a kdyby autorka udělala ze dvou dílů (doufám, že druhý bude, protože děj skončil v půlce) jeden, bylo by to tak akorát. Hlavní hrdina je ale moc sympatický a sexy! Pozor: pokud se vám líbila tato knížka, tak knihy od spisovatelky Mony Kasten vás vystřelí do sedmého nebe ;-)

    Kniha, Red, 2020, 9788076425163

  • 5 z 5 hvězdiček Jana Zdzieblová registrovaný uživatel

    Prečteno během 3 dnů. Zajímavý příběh. Jen mě mrzí konec a že musím čekat na pokračování. Alepoň se mám tedy na co těšit

    Kniha, Red, 2020, 9788076425163

  • 4 z 5 hvězdiček Eliška Lenochová registrovaný uživatel

    Příběh se mi líbil. Někdy mi přišla hlavní hrdinka trochu moc citlivá, ale jak se s Lucou osmělila tak to bylo fajn. Luca je velký sympaťák. Konec mi přišel trochu méně uvěřitelný, dalo by se to vyřešit trochu jinak a bylo to od Sage dětinské. Čekala bych ukončení trochu jinak no. Vrhnu se na druhý díl a uvidíme jak to celé potom bude. Neni to nejlepší kniha co jsem četla, ale nelituji ničeho. Dala bych spíš třeba 3,7/5 ale nejde to.

    E-kniha, Red, 2020,

  • 5 z 5 hvězdiček Diana Vaňková registrovaný uživatel

    Skvělá knížka. Bavila mě od začátku až dokonce

    E-kniha, Red, 2020,

  • 4 z 5 hvězdiček Simona Černínová registrovaný uživatel

    Kniha je plná citu, radosti i bolesti, jak kniha slibuje. Nedočkavě čekám až si koupím 2 díl❤️

    E-kniha, Red, 2020,

  • 5 z 5 hvězdiček Kristýna Krásová registrovaný uživatel

    Velice pěkný příběh, ale ten konce byl šílený

    E-kniha, Red, 2020,

  • 4 z 5 hvězdiček Kateřina registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Je až neskutečné, jak se někteří rodiče (byť i nepravý) dokáží chovat ke svým dětem. Tohle je knížka, kde to ještě není tak drsné, i přesto je to hnusné. Hl. hrdinka trpí úzkostnými stavy a kromě terapeutky jí pomáhá i nový přátelé a vzdálenost od otčíma. Místy mi to příjde, že už by mohla přiznat nejbližším barvu ale jelikož jsem to nikdy nezažila, tak těžko říct, možná bych na jejím místě byla stejná. Knížka je čtivá a její konec mi nedal nepřečíst si i další díl. :)

    E-kniha, Red, 2020,

  • 3 z 5 hvězdiček Nikola Nerudová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Dala by jsem 3.5 hvězdy ale nejde mi to. Vyjádřím se k obou knížkám najednou protože kdyby autorka ubrala pár zbytečných odstavců (přichytila jsem se ze nějaké řádky úplně přeskakuji a o nic nepřijdu)knihy spojila nic by se nestalo a pusobilo by to komplexněji. Knížky se vcelku líbili byla to vítána změna. Děj zajímavý i když táhlý postavy se mi líbili charakterem. Hodně lidí řekne že dívčí postava je přehnaně hysterická ale podle mě to tak mělo být potom čím si prošla a jake psychické poruchy si sebou nesla. Takže doporučuji

    E-kniha, Red, 2020,

  • 1 z 5 hvězdiček Alena Šmídová Kopecká registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Hlavní hrdinka je děsná a konec knížky mě zklamal. Mona Kasten je tisíckrát lepší než autorka této knihy.

    Kniha, Red, 2020, 9788076425163

  • 2 z 5 hvězdiček Michaela registrovaný uživatel

    První půlka knihy, pro mě trochu ztráta času, Sage mě začala dost brzy štvát, ve chvíli kdy se začalo konečně něco dít, to vlastně i skončilo. Druhý díl o kousek lepší, ale nejde o knihy, které by mě zaujaly

    Kniha, Red, 2020, 9788076425163

  • 5 z 5 hvězdiček Zuzana Zusková registrovaný uživatel

    Takové oddechové čtení, není to úplně nic velkolepého, ale musím uznat, že to hlavní téma mě úplně pohltilo. Luka mi byl sympatický, u Sage mi nějaké věci vadily. Ale jinak se mi kniha líbila. Možná by úplně nemusela mít 400 stran. Kniha skončila otevřeně tak uvidíme co nám přinese druhý díl.

    Kniha, Red, 2020, 9788076425163

  • 5 z 5 hvězdiček Zuzana Zusková registrovaný uživatel

    Krásně napsaný příběh o strachu z mužů a o tom, jak může být kamarádství potřebné. První půlka knihy mě moc nenadchla a spíše mě nudila ale jsem ráda, že jsem ji dočetla. Nakonec jsem se totiž nemohla odtrhnout.

    E-kniha, Red, 2020,

  • 5 z 5 hvězdiček Samotářka Uživatel aplikace KDčko

    První kniha u které jsem zatajovala dech, slzy v očích jsem bezpochyby též měla. Ta knížka mě okouzlila , dotkla se mě. Něčím mě zaujala . Možná to, že když mate s kým řešit svoje problémy dýchá se vám lépe. Hlavní hrdinka je pro mě bezpochyby HRDINKA.

    E-kniha, Red, 2020,

  • 3 z 5 hvězdiček Pavlína Vavříková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Měla jsem zkušenost s e-bookovou verzí a jsem velice překvapená, že měli redaktor a jazyková korektorka odvahu nechat napsat svá jména do tiráže. Kdyby ten příběh nebyl tak silný, stokrát bych to zahodila. Dvě ubrané hvězdy jsou právě za tuhle diletantskou práci českého nakladatele.

    E-kniha, Red, 2020,

  • 5 z 5 hvězdiček Ema Baloušková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kniha je naprosto úžasná-skvělí hrdinové a skvěle napsaný poutavý příběh. Pokud chcete romatický love-hate příběh s touto knihou určitě nešlápnete vedle.

    E-kniha, Red, 2020,

  • 5 z 5 hvězdiček Natálie Švihelová registrovaný uživatel

    Moje první kniha od této autorky a naprosto jsem se zamilovala. ❤️

    E-kniha, Red, 2020,

  • 5 z 5 hvězdiček Sabina Popelková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Musím říct, že na začátku mně kniha moc neoslovila, nemohla jsem se začíst, nicméně po pár stránkách se to přehouplo a je naprosto skvělá! A ten konec? Takhle to skončit nemůže.

    Kniha, Red, 2020, 9788076425163

  • 1 z 5 hvězdiček Lucie Hudcová registrovaný uživatel

    Vůbec jsem jí ani neotevřela.Knížka bez konce,a pro mbě to nejsou knížky co jsou bez konce a pokracuje se tam kde se skoncila.Skoda no..Kdybych to vedela tak ji domu z knihovny ani neberu..👎🙈

    E-kniha, Red, 2020,

  • 4 z 5 hvězdiček Alena registrovaný uživatel

    Krásná knížka, přečtená za dva dny

    E-kniha, Red, 2020,