• Dáša Topolová Dáša Topolová

    Artemis Fowl je plný zajímavých, a mnohdy komických postav. Nejednou jsem se během čtení zasmála a má fantazie, zvláště při popisování práce permoníka, jela na plné obrátky. Kniha je napsána odlehčeným stylem a čítá pouhých 173 stran, což je pro dětské čtenáře i pro ty, kteří vyhledávají kratší příběh na večer nebo dva, celkem fajn.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.2 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Michaela Rejzková registrovaný uživatel

    Knížka s kapitánkou Krátkou, Klusákem a permonikem Slámou. Už je to hodně dlouho, co jsem to četla. Ale zábava zaručena. Hlavně pro ty menší. Ale i pro dospělé je úžasná. Ti zase ocení dvojsmysly.

    Kniha, Albatros Media, 2020, 9788000058405

  • 5 z 5 hvězdiček Martina Krausová registrovaný uživatel

    Do letošního vydání reedice téhle knížky jsem netušila, že vůbec existuje a musím se přiznat, že závidím všem svým vrstevníkům, kteří měli možnost si tenhle skvost přečíst jako děti! Bože, jak moc bych si přála dostat se k ní když mi bylo tak 12, vím jistě, že bych to hltala a zamilovala si to. Zbožňuju ten humor, postavy, výborně vymyšlenou zápletku, je to prostě úžasná dobrodružná jízda (nejen) pro mladší čtenáře, které už nebaví princezny a rytíři. Je to chytrý, vtipný a zkrátka skvělý příběh a jestli někdy budu mít děti, rozhodně to budou milovat taky.

    Kniha, Albatros Media, 2020, 9788000058405