Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 44 hodnocení čtenářů

35× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Lee registrovaný uživatel

    To bylo tak hezký. Nejprve mě tenhle příběh moc nebral, čekala jsem to, co už jsem předtím četla v několika knihách. Zhruba od půlky je to příběh jiný. Bohužel pro mě, ne o neznámých věcech. Je to příběh o naději, o lásce, podpoře a oddanosti, která je potřebná, aby se mohl život stát plnohodnotným a aby všechny kousky našich srdcí našli cestu k tomu správnému člověku. Nad Reedovými úvahami se mi občas chtělo až brečet, a často jsem se zamýšlela nad svým životem. Jak křehké jsou myšlenky, sny, touhy. Kolikrát skutečně žijeme v přítomném okamžiku a užíváme si. Jen tady a teď. Proč necháváme zavřené v našich srdcích věci, které nám chybí, po kterých se nám stýská. A přitom je to jednoduché, stačí otevřít srdce, aby mohlo něco odejít a udělat tak místo pro to, co přichází. Všechno je jen a jen o našem úhlu pohledu... Je lepší v sobě roky nést vzpomínku, která možná jednoho dne zabolí, než nikdy žádnou nemít.

    Kniha, Baronet, 2019, 9788026912460

  • 4 z 5 hvězdiček Veronika registrovaný uživatel

    Opět moc hezký příběh. Tady si autorky pohrávají se silou osudu nebo náhody a navrch přidaly dohazovačskou babičku. Hrdinové prostě neměli šanci se minout :) Svým způsobem to byl příběh dojemný. Oba byli zranění z předchozích vztahů a potřebovali se s tím vyrovnat. Ona se chtěla pohnout vpřed, on se zasekl na místě s tím, že už žádnou budoucnost nemá. Donutí to člověka zamyslet se, co by dělal, kdyby nemoc zasáhla i do jeho života.

    Kniha, Baronet, 2019, 9788026912460

  • 5 z 5 hvězdiček Kateřina B registrovaný uživatel

    K této knize se ráda vracím. Je to úžasný mix humoru a lidskosti. Rozhodně stojí aspoň za jedno přečtení a jednoznačně patří k tomu nejlepšímu, co tato autorka napsala.

    E-kniha, Baronet, 2019,

  • 5 z 5 hvězdiček Nikola registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Tak tohle jsem od této knihy nečekala. Začátek je podle očekávání ale posledni tretina knihy je prostě ze života ne vždy je vše pohádka, i kdyz neni vyloučeno že to tak skončí

    E-kniha, Baronet, 2019,

  • 5 z 5 hvězdiček maia registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Súhlasím so všetkými, ktorí píšu, že sa nedá od knižky odtrhnúť... :)

    E-kniha, Baronet, 2019,

  • 5 z 5 hvězdiček Veronika registrovaný uživatel

    Knížka je úžasná. Nemohla jsem se od toho příběhu odtrhnout. Od této autorky jsem toho přečetla hodně, ale tento příběh mě vzal za srdce.

    E-kniha, Baronet, 2019,

  • 5 z 5 hvězdiček Viki registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Četla jsem více knížek od stejné autorky/autorek a musím přiznat, že mě knížka uchvátila a je to jedno z nejlepších děl, které napsali. Hezký příběh, klasická romantika, vtipné pasáže, erotické scény nejsou nijak přemrštěné, vzájemná přitažlivost mezi hlavními postavami je krásně popsaná.

    E-kniha, Baronet, 2019,

  • 5 z 5 hvězdiček Jana registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Moc hezký příběh, přečetla jsem za dva večery jedním dechem...

    E-kniha, Baronet, 2019,

  • 5 z 5 hvězdiček Jana J. registrovaný uživatel

    Kniha se opravdu četla sama a nešlo se odtrhnout, takže po pár hodinách nebylo co číst. Doporučuji

    Kniha, Baronet, 2019, 9788026912460

  • 5 z 5 hvězdiček Barča registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Knížka se četla sama, za dva večery přečtená

    Kniha, Baronet, 2019, 9788026912460

  • 4 z 5 hvězdiček Patricie Kreuzigová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Knížka se četla úplně sama, ráno jsem si k ní sedla a večer jsem ji odkládala, že už ji mám přečtenou. Hodně jsem se u ní nasmála a ke konci i pobrečela. To jiskření mezi hlavními postavami je skvěle napsané a obě postavy jsou mi sympatické. Líbí se mi, když je knížka psaná z obou pohledů a to tato kniha byla. Rozhodně doporučuji přečíst.

    Kniha, Baronet, 2019, 9788026912460

  • 4 z 5 hvězdiček Ivona registrovaný uživatel

    Velmi podobné Šéfovi, jen s trochu jiným tématem. Čtivé, ze začátku vtipné a sexy, ke konci mi to přišlo trochu přeslazené, ale kniha se mi líbila.

    Kniha, Baronet, 2019, 9788026912460