Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 7 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Markéta Niklová registrovaný uživatel

    Už od začátku jsem tušila, že tam něco nehraje. Později už jsem si říkala, jak to že jich ještě nenapadla ta možnost. Vždyť to bylo očividné. Příběh se mi moc líbil. Hltala jsem každou stránku.

    E-kniha, Baronet, 2020,

  • 3 z 5 hvězdiček Eva registrovaný uživatel

    Knihu som uz raz citala a kedze som ju chcela aj ohodnotit musela som si ju precitat este raz. Co dokazuje, ze je to jedna z knih, ktora sa mi " nezarila" do pamäte tak, aby som ju ohodnotila bez precitania. A aj tak za mna take nemastne - neslane. Neohuri ale ani nieje zla. Ale kazdemu sadne nieco ine, no za precitanie urcite stoji

    E-kniha, Baronet, 2020,

  • 5 z 5 hvězdiček Lee registrovaný uživatel

    "Někdy nám ty nejtemnější tragédie přinesou ta nejjasnější světla." Nějak jsem netušila, co od téhle knihy čekat, ani po přečtení anotace, ale nakonec se mi to vážně líbilo. Vztah Daxe a Emme je krásně zachycený, jak v dobrých tak i ve špatných momentech. Jejich počátek, kdy spolu spíš trochu válčí, až po chvíli, kdy dojdou ke společnému příměří. Líbí se mi, jakou roli v jejich životech zastává Kaylin, ačkoliv mi to zpočátku přišlo trochu nepravděpodobné. Celá kniha je protkaná mnoha emocemi, které vám prostě nedají spát. Navíc jsem se často u knihy culila a chtěla se s nimi taky objímat. Příběh se vážně dobře čte a rychle plyne. Problém, který celou dobu Linda má jsem nečekala, a tak mě celkem překvapilo, jak se vše nakonec vyřešilo. "Bolavé srdce je to nejhorší trápení. Připravuje člověka o rozum, o logické myšlení, o rozvahu a trpělivost. Všechno dobré je bolestně jasné a to špatné je zvýrazněné s intenzitou, již je těžké snést."

    E-kniha, Baronet, 2020,