Hodnocení čtenářů

4.4 z 5 9 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Nic moc 1 2 3 4 Perfektní 5

  • 5 z 5 hvězdiček

    Velmi pěkně udělaná kuchařka, výborně doplňuje dosud vydané knihy pana Vaňka.

    Kniha, Pražský kulinářský institut, 2019, 9788087737439

  • 5 z 5 hvězdiček

    Výborná kuchařka, tradiční recepty dobře uspořádané, pěkné fotografie.

    Kniha, Pražský kulinářský institut, 2019, 9788087737439

  • 5 z 5 hvězdiček

    Krásně zpracovaná kniha, shrnuje vše od základů typu vodní lázeň po správné kynutí a samozřejmě spousty receptů. Všechno to je “taková ta klasika”, ale pěkně ucelené, blbuvzdorně napsané a člověka vše láká vyzkoušet, nic nepůsobí zbytečně složitě.

    Kniha, Pražský kulinářský institut, 2019, 9788087737439

  • 5 z 5 hvězdiček

    Moc pěkná kniha, krásně udělaná.

    Kniha, Pražský kulinářský institut, 2019, 9788087737439

  • 5 z 5 hvězdiček

    Další super kniha od Romana Vaňka, prostě nemohla chybět v mé knihovně

    Kniha, Pražský kulinářský institut, 2019, 9788087737439

  • 5 z 5 hvězdiček

    Je to dárek k Vánocům, ale vím, že jsem koupí chybu neudělala, kuchařka vypadá moc hezky , jako všechny knihy pana Vaňka.

    Kniha, Pražský kulinářský institut, 2019, 9788087737439

  • 5 z 5 hvězdiček

    Naprosto úžasná kuchařka. Všechny recepty srozumitelně psané, z dostupných, běžně používaných surovin. Předává hlavně tradiční recepty a také i umění vařit.

    Kniha, Pražský kulinářský institut, 2019, 9788087737439

  • 3 z 5 hvězdiček

    Výborná kuchařka, perfektně doplnila ostatní kuchařky od Romana Vaňka. Dva recepty jsem už vyzkoušel a paráda.

    Kniha, Pražský kulinářský institut, 2019, 9788087737439

  • 2 z 5 hvězdiček

    Vaněk nepíše kuchařky, ale encyklopedie; od kuchařek čekám nějakou přidanou hodnotu, něco, co vás opravdu recepty z internetu nenaučí, něco neotřelého, lákavého, dochuceného a naprosto dotaženého do konce, když závin, tak nejlepší, jaký jsem měl. Toto Vaňkova kniha neskýtá: jsou to přiznaně ty nejprofláklejší recepty v nejzákladnějších úpravách, listový štrůdl, palačinky, mramorová bábovka. Většina receptů je z 5 surovin, kde se jen točí, zda navíc nasypete kakao nebo přilijete tuzemák, X receptů používá koupené listové těsto, které zase zasypete skořicí či vanilinem: to vše od pána, který celý národ školí o ošulených šmakuládách. Vaněk tomu říká “nadčasová kuchařka”, mně to spíš přijde jako absolutní nenápaditost, sborník elementárních buchet, jak se kuchtily za normalizace a ještě se to považovalo za bůhvíjakou dobrotu - pro naše “poklady” spíš nelichotivá vizitka.

    Kniha, Pražský kulinářský institut, 2019, 9788087737439