Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 22 hodnocení čtenářů

13× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Tereza Pleplová registrovaný uživatel

    ❁ᴛᴀ ᴄʜᴠɪ́ʟᴇ, ᴋᴅʏ ᴄ̌ʟᴏᴠᴇ̄ᴋ ᴏᴅᴄʜᴀ́ᴢɪ́, ɴᴇɴɪ́ ᴛᴀ ᴜ́ᴘʟɴᴇ̄ ɴᴇᴊᴅᴜʟᴇᴢ̌ɪᴛᴇ̄ᴊšɪ́. ᴢᴀ́ʟᴇᴢ̌ɪ́ sᴘɪ́š ɴᴀ ᴛᴏᴍ, ᴄᴏ ʙʏʟᴏ ᴘʀ̌ᴇᴅᴛɪ́ᴍ❁ - 𝒢𝓇ℯ𝓎 Knížku jsem měla už dlouho na TBR (ostatně jako asi dalších tisíc knih) a konečně jsem se k ní dostala v rámci společného čtení. Příběh je velmi povedeným retellingem Krásky a Zvířete, je velmi čtivý a krásně napsaný. Autorka si hodně pohrála se svou fantazií a dokázala do pohádkového příběhu zahrnout cestování mezi dimenzemi! A dávalo to i smysl! Tento nápad mě velmi nadchl. Kdo by to byl řekl, že se můžete z Washingtonu, D.C. dostat lusknutím prstu do pohádkové říše a země zvané Uhlíkov?! Všechny postavy se mi líbily, neměla jsem co vytknout. Harper, jakožto hlavní hrdinka po mozkové obrně, byla symbolem odvahy, síly a odhodlání! Nebála se říct, co si myslí a i vzhledem ke svému postižení se nebála zakročit! Rhen, jakožto prokletý korunní princ Uhlíkova, byl ze začátku odtažitý, občas hrubý a hrozně zatvrzelý. Postupem času však začal otevírat své zlaté srdce a za každou cenu se snažil zachránit svůj lid před nebezpečím! I za cenu vlastního života. No a potom je tady Grey, velitel Královské gardy, který si ihned získal mé srdce. Vázán přísahou princi, neustále vážný výraz, ale jak to umí s dětmi!💙 Prostě velitel jak má být, že jo? Až dokonce jsem se nemohla odtrhnout, konec mě velmi mile překvapil. Musím přiznat, že jsem nečekala jak to skončí 🙈, ale bylo to skvělé! Už jsem se pustila do druhého dílu, opět v rámci SČ, takže se brzy můžete těšit na další recenzi.😇

    E-kniha, CooBoo, 2019,

  • 5 z 5 hvězdiček Lenka registrovaný uživatel

    To byla tak pěkná pohádka. Pohádky jsou věčné. Svým způsobem je každá kniha pohádka. Tady to byla jedna z nejzdařilejších předělávek Krásky a zvířete. Bavilo mě střídání vyprávění, do knížky jsem se začetla rychle a příběh ubíhal svižně a bez zádrhelů. Konec byl skvělý, i když bylo jasné, jak knížka nejspíše dopadne.

    Kniha, CooBoo, 2019, 9788075447562

  • 5 z 5 hvězdiček Eliška Vokurková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kniha velmi překvapila a přečtena jedním dechem. Konec je sice předvídatelný, ale zároveň překvapil. Doporučuji

    Kniha, CooBoo, 2019, 9788075447562

  • 4 z 5 hvězdiček Baru registrovaný uživatel

    Kniha mě velmi překvapila a líbila se mi už jenom svým názvem. Určitě doporučuji.

    Kniha, CooBoo, 2019, 9788075447562

  • 5 z 5 hvězdiček Markéta Solovská registrovaný uživatel

    knížka se mi četla nádherně, šlo to samo a v podstatě mě upoutala už v samém začátku. Velmi se mi líbil směr kterým se celý příběh ubíral a jsem překvapilo mě že se do retelingu krásky a zvířete dá nějak vměstnat akce. Což bylo ze všeho úplně nejlepší :D A nevím teda jestli tohle je série nebo standalone, ale doufám že bude pokračování, protože konec skončil opravdu zajímavě. :D :D

    Kniha, CooBoo, 2019, 9788075447562

  • 4 z 5 hvězdiček Dana Chudobová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Je pravda, že se kniha čte dost rychle. Řekla bych, že je to “upgradeovany” příběh Kráska a zvíře. Zpočátku mě moc kniha nebavila nicméně zhruba od půlky byla akčnější a zajímavější. Celkový dojem je tedy dobrý a knihu doporučuji.

    Kniha, CooBoo, 2019, 9788075447562

  • 4 z 5 hvězdiček Marie Venská registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Knihu jsem přečetla rychle, čte se úplně sama. Některé části sice zbytečně zdlouhavé a s koncem si autorka mohla pohrát trošku víc, ale celkový dojem je velice dobrý. Co mi tedy vadilo v knize tak pravopisné chyby a časté překlepy, proto strhává jednu hvězdu. Kdo má rád tenhle žánr knih ať si přečte.

    Kniha, CooBoo, 2019, 9788075447562

  • 5 z 5 hvězdiček Mája Loupová registrovaný uživatel

    Kniha je opravdu velmi čtivá a nenechá vás odtrhnout od děje. Má skvělý námět a opravdu stojí za to si ji přečíst. Moc doporučuji! :)

    Kniha, CooBoo, 2019, 9788075447562