Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.2 z 5 5 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Kajuška Uživatel aplikace KDčko

    MILUJU. Je mi líto Becka, jaké si prožil dětství a v jakém prostředí vyrůstal. Ale tahle knížka byla opravdu famózní. Příběh Augusty a Becka je neuvěřitelný, ta pokora a respekt kterou pro sebe vzájemně mají mi přijde kouzelná Konec byl očekávaný, ale i přesto mě dojal a dokázal mě rozplakat.

    Kniha, #booklab, 2019, 9788075297853

  • 5 z 5 hvězdiček Jančík registrovaný uživatel

    Smutný, občas až děsivý příběh o matce, která týrá své děti, jen kvůli tomu, že chce aby hráli na klavír jako kdysi ona... Moc krásně napsané a čte se to jedním dechem!

    Kniha, #booklab, 2019, 9788075297853

  • 5 z 5 hvězdiček Eva Francová registrovaný uživatel

    Příběh o tom, jak se vášeň může změnit v posedlost. Beck, sedmnáctiletý kluk, je nucen svou matkou hrát na klavír. Ta je bývalá úspěšná klavíristka, která kvůli nemoci musela s hraním přestat. Chce po Beckovi, aby se stal skvělým klavíristou a zastoupil ji tak v hudebním světě. Beck nenávidí hru na klavír, raději by hudbu skládal, ale bojí se neposlechnout svou matku, protože pak přijde krutý trest. A navíc nechce, aby matka ublížila jeho mladší sestře, o kterou se Beck stará. Do cesty mu vstoupí veselá dívka Augusta, která ráda pomáhá ublíženým zvířátkům. Je v jejich silách pomoci i Beckovi? A nebo už to nikdo nedokáže? Příběh nabitý emocemi. Od samého začátku máte pocit, že musíte zasáhnout a Beckovi pomoci, aby se dostal od násilnické matky pryč. Ke konci knížky jsem brečela a dočetla jsem ji v slzách. Skutečně silný příběh, který mě zasáhl.

    Kniha, #booklab, 2019, 9788075297853