Ztracené elfeíny (Defekt)

Autor Terry Brooks

Ztracené elfeíny (Defekt) - Terry Brooks Nedostupné

Defekt

Stav Velmi dobrý

Vada Lehce pomačkaný a lehce poškrábaný přebal, lehce odřené desky, naražený hřbet, lehce zašpiněné ořezy stran, nepatrně pomačkané okraje několika stran.

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Temná komora

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 99 Kč

Temná komora

DALŠÍ FANTATICKÁ VÝPRAVA ZA MAGICKÝMI ELFEÍNY |  Elfka Aphenglow Elessedilová nemá zrovna šťastný život. Tím, že se připojila k druidskému řádu, strážcům magie a magických předmětů, si totiž znepřátelila většinu ostatních elfů včetně své matky.Když se však v rámci druidského úkolu probírá starými elfskými dokumenty, objeví něco jedinečného. Narazí… Přejít na celý popis

Michaela Brnková: Důvěra On je chladný, ona temperamentní. Jde jen o novou práci. Co všechno z ní ale může vzejít? Více informací

Popis

DALŠÍ FANTATICKÁ VÝPRAVA ZA MAGICKÝMI ELFEÍNY | 

Elfka Aphenglow Elessedilová nemá zrovna šťastný život. Tím, že se připojila k druidskému řádu, strážcům magie a magických předmětů, si totiž znepřátelila většinu ostatních elfů včetně své matky.

Když se však v rámci druidského úkolu probírá starými elfskými dokumenty, objeví něco jedinečného. Narazí na stopu, která by mohla vést k nalezení nejmocnějších artefaktů minulosti: dávno ztracených elfeínů. A Khyber Elessedilová, její příbuzná a Ard Rhys druidského řádu, je odhodlaná elfeíny najít.

Schyluje se tedy k velké výpravě za dobrodružstvím! Jenomže ne každý je představou nalezení elfeínů nadšený. Navíc má Drust Chazhul, zákeřný premiér Federace, své vlastní plány a velmi rád by dobyl Paranor, sídlo druidů, zatímco budou jeho obyvatelé pryč.

A výprava samotná zažije věci, které rozhodně nikdo nečekal…

Sdílet 0

Nakladatel
Fobos
Rozměr
130x200 mm
jazyk
čeština
Počet stran
432
Hmotnost
610 g
isbn
DEF0000018348
Vazba
pevná vazba
datum vydání
7.07.2020
ean
DEF0000018348

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 9 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 4 z 5 hvězdiček Blanka Rubešová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Za mě velmi podařený příběh. Velmi rychle jsem si oblíbila Aphenglow. Líbí se mi, že to není psané pouze z pohledu jedné postavy. Už se nemůžu dočkat, až se pustím do dalšího dílu.

    Kniha, Fobos, 2020, 9788075851956

  • 4 z 5 hvězdiček Alexiel registrovaný uživatel

    Jako všechny autorovy knihy velmi čtivá a napínavá, i když mám pocit, že trochu vykrádá sám sebe, jeho postavy mají mnoho společného s hrdiny jeho předchozích knih. Jediné, co mě ale doopravdy mrzelo, že jsem nějak minula informaci, že tato trilogie na sebe nenavazuje volně jako předchozí (kde lze číst jednotlivé knihy i samostatně, protože je každá kniha o nové generaci), takže jsem byla nedokončeným příběhem velmi nemile překvapena.

    Kniha, Fobos, 2020, 9788075851956

  • 5 z 5 hvězdiček Martin registrovaný uživatel

    Skvělé navázání na ságu Shannara. Jsem moc rád za český překlad. Doufám, že se bude Terry Brooks překládat dále. Tato kniha, která uvádí trilogii točící se kolem další generace Ohmsfordů, je pochopitelná i pro nové čtenáře ságy. I tak bych ale doporučil začít aspoň u knihy Shannarova Čarodějka a dočíst se až sem. Bude to možná rychleji, než byste čekali :)

    Kniha, Fobos, 2020, 9788075851956

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora