Zpracování masa pro 3.roč. SOU

Zpracování masa pro 3.roč. SOU - kolektiv autorů

Zpracování masa pro 3.roč. SOU

Četl(a) jsem
Chci přečíst

Kniha

Do košíku

160 Kč s DPH

E-shopové listy

K nákupu nad 149 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Hlavní část učebnice je věnována technologiím zpracování masa v masném průmyslu, včetně výroby konzerv, polotovarů a zpracování tuků. Samostatné kapitoly pak pojednávají o zpracování drůbeže ryb a zvěřiny.

E-knihy Diany Gabaldon – Cizinka a Lord John za 149 Kč Bichle od Diany Gabaldon ve čtečce nic neváží, takže proč si jich nepořídit hned několik? Tím spíš, když každá stojí jen 149 Kč! Více informací

Popis

Hlavní část učebnice je věnována technologiím zpracování masa v masném průmyslu, včetně výroby konzerv, polotovarů a zpracování tuků. Samostatné kapitoly pak pojednávají o zpracování drůbeže ryb a zvěřiny.

Sdílet 0

Nakladatel
SOBOTÁLES
datum vydání
31.07.2012
isbn
978-80-85920-29-1
ean
9788085920291
Počet stran
104
Vazba
Knihy - paperback
Rozměr
205x295mm

Jak si vede v knihy Dobrovský?

26314. v e-shopu | 26858. minulý týden

12. v Gastronomie |

Hodnocení a recenze čtenářů

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

Nic moc 1 2 3 4 Perfektní 5

Další knihy autora