Zátah na ďábla (Defekt)
Zátah na ďábla (Defekt) - Richard Lourie Nedostupné

Defekt

Stav Velmi dobrý

Vada Naražené, natržené a lehce poškrábané desky, lehce zašpiněné ořezy stran.

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Drž mě, když padám

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 299 Kč

Drž mě, když padám

Pojednává o životě, dopadení, výsleších i obětech masového vraha a kanibala Čikatila.  

Gillian McAllisterová: Stane se včera Zítra se stane matkou vraha, ale to nesmí dopustit! Je odhodlaná vracet se den za dnem tak daleko zpátky časem, dokud nenajde způsob, jak tomu zabránit. Více informací

Popis

Pojednává o životě, dopadení, výsleších i obětech masového vraha a kanibala Čikatila.

 

Sdílet 0

Nakladatel
Naše vojsko
Hmotnost
572 g
jazyk
čeština
Počet stran
320
datum vydání
27.01.2022
isbn
DEF0000018349
Vazba
pevná vazba
datum dotisku
28.01.2022
ean
DEF0000018349

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.2 z 5 9 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Karolina Szoradova registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Jsem zatím asi v pulce, ale napsané je to opravdu skvostne. Srozumytelne, poutavě. Určitě doporucuji fanouškům knih podle skutecne události.

    Kniha, Naše vojsko, 2022, 9788020605719

  • 5 z 5 hvězdiček Jana Plucarová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Knihu jsem přečetla jedním dechem za necelé 3 dny..V knize je náhled jak na postavu samotného Čikatila,tak i dobu kdy vyrůstal v době hladomoru, pak na Rusko kde v té době vraždil,na práci "soudruhů z milice",na sovětskou justici.A hlavně na práci vyšetřovatele Kostojeva , který dlouhé roky pátral po pachateli. Na konci knihy je rozhovor s Čikatilem před jeho popravou v roce 1994..za mě top kniha..

    Kniha, Naše vojsko, 2022, 9788020605719

  • 3 z 5 hvězdiček Lucyvase4 Uživatel aplikace KDčko

    "Posledně jste slíbil, že mi dnes padáte detailní a přesnou výpověď o svých zločinech. Přejete si tedy učinit tuto výpověď během dnešního výslechu?" "Žádný zločin jsem nespáchal," řekl Čikatilo. Dvanáct let brutálních vražd, deset dní na usvědčení pachatele. Vymámí Issa Kostojev z Čikatila přiznání? Kdo sedí naproti Kostojevovi. Neškodný dedoušek, vzorný manžel a otec? Nebo psychopat se sadistickými, pedofilními sklony se znaky kanibalismu? Všechny vraždy proběhly beze svědků a bez jediné stopy. Jak donutit Čikatila k přiznání? V sázce je svoboda nebo smrt. Kniha vznikla ve spolupráci s inspektorem Kostojevem a ukazuje nám, jak na případ nahlížel on. ☹️Kniha pro mne byla bohužel velkým zklamáním. Podle anotace jsem čekala trochu něco jiného. Jedná se o literaturu faktu. Čekala jsem tedy víc popisů vražd, detailně popsaný výslech, soud a nakonec i vynesený rozsudek. To se bohužel nestalo. 3/4 knihy pojednává o pronásledování rostovského řezníka. A občas jsem se až nudila. Mrtvol, jak na běžícím páse, jejich popisy ale žádné. Takže i slabší povahy nemusí mít strach si knihu přečíst. Autor ukazuje nedostatky sovětského systému. Četné korupce, mámení lživých přiznání, a to vše jen proto, aby byl případ rychle vyřešen a soudruzi pochváleni, za dobře odvedenou práci. Co že odsoudí nevinného? Však na to nikdo nepřijde. Moc se mi líbila část výslechu. Škoda, že mu autor nevěnoval více prostoru. Stejně tak jako soudu. V knize to nebyl soud, spíše fraška. Co se mi naopak líbilo byl pohled na případ z perspektivy Issy Kostojeva. O Čikatilovi se ví hodně, ale musím přiznat, že o vyšetřovateli jsem moc informací neměla. Tak to se aspoň změnilo. Také se mi líbil začátek knihy. To, jak Čikatilo pomalu objevoval, jaké monstrum se v něm skrývá. Určitě knihu nedoporučuji číst, pokud o případu nic nevíte. Moc Vám to o něm bohužel stejně neřekne. Já osobně bych si už knihu znovu neprečetla. Hodnotim: ⭐⭐, 5 /5 (tedy 50%)

    Kniha, Naše vojsko, 2022, 9788020605719

  • 5 z 5 hvězdiček Milena registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Velmi dobře napsané, popisuje i společnost v 1.polovině 20.století. Zajímavé i z hlediska psychologie pachatele.

    Kniha, Naše vojsko, 2022, 9788020605719

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda