Ve tmě (Defekt)
Ve tmě (Defekt) - Peter Derňár Nedostupné

Defekt

Stav Velmi dobrý

Vada Natržený, lehce pomačkaný, lehce poškrábaný a lehce zašpiněný přebal, lehce naražený a lehce odřený hřbet, nepatrně naražené rohy desek, lehce zašpiněné a lehce odřené ořezy stran, lehce nažloutlé strany, nepatrně natržené okraje některých stran.

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Strhující a mrazivý thriller slovenského autora o touze vyrovnat se s minulostí, která bojuje s potřebou dosáhnout v životě něco víc. Čtyřicátník Peter má krátce po rozvodu. Kromě sebestředné manželky musí zvládat i pubertální dceru. Peter nechce takhle žít dál a jen se utápět v depresích. Jako řešení se mu nabízí terapie tmou – nechá se na… Přejít na celý popis

V. Castro: Rebel Moon: Zrozená z ohně Epická vesmírná opera z pera spisovatelky V. Castro, jejíž knihy byly dvakrát nominovány na cenu Brama Stokera. Více informací

Popis

Strhující a mrazivý thriller slovenského autora o touze vyrovnat se s minulostí, která bojuje s potřebou dosáhnout v životě něco víc. Čtyřicátník Peter má krátce po rozvodu. Kromě sebestředné manželky musí zvládat i pubertální dceru. Peter nechce takhle žít dál a jen se utápět v depresích. Jako řešení se mu nabízí terapie tmou – nechá se na týden zavřít do místnosti bez oken, aby se postavil vlastním strachům, překonal je a mohl vstoupit do nové etapy života s čistým štítem. Tomáš je filmař a má už po krk natáčení hloupých reklam a přiblblých komerčních seriálů. Když se mu v televizi nepodaří realizovat projekt, od kterého si hodně sliboval, něco se v něm zlomí a radikálně přehodí výhybku. Začne znovu. Jenže když se životy dvou mužů střetnou, ani jeden z nich neříká celou pravdu a v hloubi duše schovává nejedno nepěkné tajemství.

 

Sdílet 0

Nakladatel
XYZ
Hmotnost
676 g
jazyk
čeština
Počet stran
440
datum vydání
14.01.2022
isbn
DEF0000018071
Vazba
pevná vazba
datum dotisku
20.01.2022
ean
DEF0000018071

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Vojtěch registrovaný uživatel

    Příběh knihy se mi na začátku zdál velmi vleklý. V polovině to nabralo na obrátkách, ale poté zase spadlo. Byl jsem si téměř jistý že vím, jak to dopadne. Mýlil jsem se. Konec jsem absolutně nečekal a strašně mě bavil. Po přečtení celé knihy musím říct, že všechny ty pasáže co mi připadaly dlouhé a zbytečné, tak byly účelné a v knize měly svůj důvod. Rozhodně knížku doporučuji!

    Kniha, XYZ, 2023, 9788076830417

  • 4 z 5 hvězdiček Lenka Kallyova registrovaný uživatel

    Terapie tmou mě kdysi zaujala pro svou myšlenku, moje kolegyně o ní neustále uvažuje. Já si nikdy úplně jistá nebyla. Všechno to, co se o ní píše, jak se Vám zbystří smysly, navrátíte se sami k sobě, slabší jedinci mohou opravdu zažívat krušné chvíle. Tak přesně tohle a mnohem mnohem více s děje v této knize. A jelikož je to thriller, má příběh i jemně hororový nádech. Asi takto, jestli jsem někdy o této metodě pochybovala, tak pan Derňár už napsal příběh o tom, proč to nikdy nepodstoupím A co vy četli jste ? Uvažovali jste někdy o týdnu v naprosté tmě ?

    Kniha, XYZ, 2023, 9788076830417

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora