Technologie přípravy pokrmů 6 Hana Sedláčková

Technologie přípravy pokrmů 6 - Hana Sedláčková

Technologie přípravy pokrmů 6

Hana Sedláčková

Četl(a) jsem
Chci přečíst

Kniha ( měkká vazba )

Do košíku

170 Kč s DPH
Ušetříte 9 Kč Běžně 179 Kč

E-shopové listy

K nákupu nad 199 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce používají, usnadnit orientaci při jejich nákupu a… Přejít na celý popis

Dixit Ověřte své vypravěčské schopnosti! Umožní vám vaše poutavé příběhy dosáhnout na vítězství? Dixit – zábavná společenská hra Více informací

Popis

Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce používají, usnadnit orientaci při jejich nákupu a ukázat různé možnosti jejich přípravy. Učebnice je vhodným zdrojem informací pro školy, pro provozovatele gastronomické výroby i pro ostatní zájemce o pokrmy z ryb a mořských plodů.

Sdílet 0

Nakladatel
Fortuna
datum vydání
květen 2012
isbn
978-80-7373-114-4
ean
9788073731144
Jazyk
čeština
Počet stran
152
Vazba
měkká vazba
Rozměr
206x295mm

Jak si vede v knihy Dobrovský?

62122. v e-shopu | 53144. minulý týden

20. v Gastronomie | 14. minulý týden

Hodnocení a recenze čtenářů

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Nic moc 1 2 3 4 Perfektní 5

Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora