Technologie přípravy pokrmů 5 Hana Sedláčková

Technologie přípravy pokrmů 5 - Hana Sedláčková

Technologie přípravy pokrmů 5

Hana Sedláčková

Četl(a) jsem
Chci přečíst

Kniha ( měkká vazba )

Do košíku

179 Kč s DPH

Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla.

Balada o ptácích a hadech Prequel ke slavným Hunger Games vyjde již brzy! Předobjednejte si Baladu o ptácích a hadech za zvýhodněnou cenu Více informací

Popis

Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla.

Sdílet 0

Nakladatel
Fortuna
datum vydání
květen 2009
isbn
978-80-7373-026-0
ean
9788073730260
Jazyk
čeština
Počet stran
144
Vazba
měkká vazba
Rozměr
205x295mm

Bestseller v knihy Dobrovský

26275. v e-shopu | 13895. minulý týden

12. v Gastronomie |

Hodnocení čtenářů

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Nic moc 1 2 3 4 Perfektní 5

Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora