Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání Hana Sedláčková

Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání - Hana Sedláčková

Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání

Hana Sedláčková

Četl(a) jsem
Chci přečíst

Kniha

Do košíku

165 Kč s DPH

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček.… Přejít na celý popis

Drsní a čtiví Seveřané do vaší knihovny | SÉRIE VIKINGOVÉ 1+1 ZDARMA Drsní, silní, nevypočtatelní a velice čtiví! Takoví jsou Seveřané z knižní série Vikingové, kterou teď koupíte v akci 1+1 ZDARMA Více informací

Popis

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.

Sdílet 0

Nakladatel
Fortuna
datum vydání
1.6.2010
isbn
978-80-7373-066-6
ean
9788073730666
Jazyk
čeština
Počet stran
112
Vazba
Knihy - paperback
Rozměr
204x295mm

Bestseller v knihy Dobrovský

5221. v e-shopu | 5365. minulý týden

5. v Gastronomie |

Hodnocení čtenářů

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Nic moc 1 2 3 4 Perfektní 5

Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora