Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání Hana Sedláčková

Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání - Hana Sedláčková

Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání

Hana Sedláčková

Četl(a) jsem
Chci přečíst

Kniha

Do košíku

165 Kč s DPH

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček.… Přejít na celý popis

Vědci a vynálezci Sada tří knížek s 3D puzzlemi je až do 10. června v akci 2+1 zdarma! Více informací

Popis

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.

Sdílet 0

Nakladatel
Fortuna
datum vydání
1.6.2010
isbn
978-80-7373-032-1
ean
9788073730321
Jazyk
čeština
Počet stran
88
Vazba
Knihy - paperback
Rozměr
205x295mm

Bestseller v knihy Dobrovský

88877. v e-shopu | 85733. minulý týden

21. v Gastronomie | 19. minulý týden

Hodnocení čtenářů

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Nic moc 1 2 3 4 Perfektní 5

Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora