Technologie přípravy pokrmů 1 Hana Sedláčková, Pavel Otoupal

Technologie přípravy pokrmů 1 - Hana Sedláčková, Pavel Otoupal

Technologie přípravy pokrmů 1

Hana Sedláčková, Pavel Otoupal

Četl(a) jsem
Chci přečíst

Kniha

  • Produkt je vyprodaný.

První díl učebnice pro střední odborná učiliště a hotelové školy.

lunární Už máte svůj lunární kalendář Krásné paní pro rok 2021? Více informací

Popis

První díl učebnice pro střední odborná učiliště a hotelové školy.

Sdílet 0

Nakladatel
Fortuna
isbn
978-80-239-1041-4
ean
9788023910414
Jazyk
čeština
Počet stran
126
Vazba
Knihy - paperback

Bestseller v knihy Dobrovský

58036. v e-shopu | 68397. minulý týden

32. v Gastronomie | 25. minulý týden

Hodnocení čtenářů

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Nic moc 1 2 3 4 Perfektní 5

Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora