Španělština (nejen) pro samouky + klíč + CDmp3
Španělština (nejen) pro samouky + klíč + CDmp3 - Libuše Prokopová Nedostupné

Učebnice ( měkká vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Nové, aktualizované a doplněné vydání oblíbené učebnice zaměřené na výuku evropské španělštiny (doplňkově je pozornost věnována také španělštině latinskoamerické), a to jednoduchou, přehlednou a zábavnou metodou. Ve 44 lekcích uživatel nalezne tematicky i stylisticky rozmanité texty, nejfrekventovanější slovní zásobu španělštiny a běžné… Přejít na celý popis

Nikki Erlick: Život na míru Jak dlouho tady ještě budu...? Dobře víme, že jsme smrtelní. Chtěli bychom ale vědět kdy „to“ přesně přijde? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Nové, aktualizované a doplněné vydání oblíbené učebnice zaměřené na výuku evropské španělštiny (doplňkově je pozornost věnována také španělštině latinskoamerické), a to jednoduchou, přehlednou a zábavnou metodou. Ve 44 lekcích uživatel nalezne tematicky i stylisticky rozmanité texty, nejfrekventovanější slovní zásobu španělštiny a běžné frazeologismy. Gramatika je vysvětlována co nejjednodušeji a velmi přehledně a je doprovázena řadou pestrých cvičení. Formou poznámek k textu autorka seznamuje uživatele s reáliemi hispanofonních zemí. Klíč ke cvičením a závěrečný test slouží k samokontrole úspěšnosti. Nedílnou součástí je CD s nahrávkami v MP3. Učebnice je určena nejen samoukům, ale i účastníkům jazykových kursů, studentům středních škol a učilišť i těm, kdo si chtějí rozšířit či osvěžit již dříve získané znalosti španělského jazyka a používat ho v běžných životních situacích. Zvládnutí učebnice zaručuje dosažení stupně pokročilosti B2 až C1 podle doporučení Rady Evropy.

Sdílet 0

Nakladatel
Leda
Rozměr
135 x 208 x 28
datum dotisku
26.03.2021
ean
9788073354749
Počet stran
522
Vydání
5
jazyk
čeština, španělština
Vazba
měkká vazba
datum vydání
7.06.2017
isbn
978-80-7335-474-9

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 10 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Anna Hodovská registrovaný uživatel

    Styl výuky mi vyloženě sedí. Všechno pěkné, přehledné, srozumitelné, nechybí reálie.

    Učebnice, Leda, 2017, 9788073354749

  • 5 z 5 hvězdiček Petr Dobeš registrovaný uživatel

    Knihu budu hodnotit jako samouk. Učebnice je velmi dobře sestavená, i když je pravda, že některé výrazy uváděné v učebnici jsou zastaralé, ale to vůbec nevadí, Španělé vás rádi opraví s úsměvem na tváři. Je jich tam minimum. Pozitivně hodnotím zejména to, že student není zahlcován kvantem slovíček a spousty frazeologických výrazů. Samouk se má učit pravidelně a po malých dávkách. Rozhodně není moc motivující, když vidím celou stránku slovíček a dívám se na ni celý týden než se slovní zásobu naučím. Tento styl má učebnice autorek Mlýnková, Macíková Španělština pro samouky a věčné začátečníky, je to hezká učebnice, ale spíše se hodí do škol, samouka ty strany plné slovní zásoby, moc nemotivují. Aspoň soudím dle sebe. Asi vzpomínky na střední školu :-). Myslím, že kniha autorky Prokopové je velmi vhodná pro každého samouka, který se chce naučit jazyk v klidu.

    Učebnice, Leda, 2017, 9788073354749

  • 3 z 5 hvězdiček Nela registrovaný uživatel

    Styl vysvětlování mi sedí, nicméně, jak tu někdo psal, zastaralé výrazy a mě osobně trápí výskyt slovíček jako cigareta, kuřák, popelník, psací stroj!? Přijde mi to jako z osmdesátek. Už v prvních lekcích se ubjevují slovíčka, které se začátečník opravdu nemusí učit jako starobylý, barokní, nezávislost, osvobození, okupace, šediny.. tyhle slova neznám ani v angličtině a to jsem pokročilá. Na druhou stranu asi lepší jak druhý extrém viz duolingo, kde se dokola učíte random věty jako Luis jí pavouky nebo sovy uvařily pikantní jídlo. Nejhorší je když se musíte učit celou zoologickou zahradu, přitom jediné zvíře o kterém budete mluvit bude maximálně váš pes nebo kuře na talíři. No zpátky ke knize, většina věcí je dobře vysvětlena a učí se mi celkem dobře.

    Učebnice, Leda, 2017, 9788073354749

  • 5 z 5 hvězdiček jiniros registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Je to dobře zpracovaná učebnice a rád ji doporučím ostatním

    Učebnice, Leda, 2017, 9788073354749

  • 5 z 5 hvězdiček Jana Krajčíková registrovaný uživatel

    Skvělá učebnice španělštiny, ze které jsem se na gymnáziu učila. Nejedná se o žádnou obrázkovou publikaci plnou interaktivních cvičení, ale o přehlednou učebnici plnou článků, cvičení a samozřejmě vysvětlení gramatiky. Pokud se chcete jazyk naučit, tuto učebnici doporučuji.

    Učebnice, Leda, 2017, 9788073354749

  • 4 z 5 hvězdiček Linda H. registrovaný uživatel

    Pěkná moderní učebnice, ve které je vše potřebné srozumitelně vysvětleno. Učila jsem se z ní v době, kdy k ní ještě byly kazety a ne MP3 ;-)

    Učebnice, Leda, 2017, 9788073354749

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora