Sladká první republika
Sladká první republika - Kristina Šemberová,Eva Všetíčková Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Magazín Knihkupec

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 249 Kč dárek zdarma v hodnotě 69 Kč

Magazín Knihkupec

České sladkosti jsou světově unikátní. Kynuté, lité, plněné či tvarohové koláče, kremrole, rakvičky, nadýchané řezy i úctyhodné bábovky. Bezlepkové dezerty, sladké i slané pečivo k čaji, dorty z kaštanové mouky i krupičky.... To vše se peklo a samozřejmě i s chutí jedlo za první republiky. Sladké tuzemské dědictví se rozhodly oživit gastronomické… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Šeptající mrtví Šeptání mrtvých zní jasně a zřetelně, zatímco vlastní minulost tone v němé mlze... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

České sladkosti jsou světově unikátní. Kynuté, lité, plněné či tvarohové koláče, kremrole, rakvičky, nadýchané řezy i úctyhodné bábovky. Bezlepkové dezerty, sladké i slané pečivo k čaji, dorty z kaštanové mouky i krupičky.... To vše se peklo a samozřejmě i s chutí jedlo za první republiky. Sladké tuzemské dědictví se rozhodly oživit gastronomické novinářky Kristina Šemberová a Eva Všetíčková a posbíraly jedinečné recepty na české sladkosti z let 1918–1938. Objevily zapomenuté poklady, neobvyklé kombinace surovin i postupy a výsledkem je kolekce více než 100 nejzajímavějších receptů na české prvorepublikové sladkosti s nádhernými fotografiemi Davida Tureckého. Recepty doplňují i dobové reálie z kuchyně a představení prvorepublikových surovin včetně rad, aby se pečivo podařilo.

Sdílet 0

Nakladatel
Culina Botanica
Rozměr
220x258mm
datum vydání
1.05.2016
isbn
978-80-906402-0-7
Počet stran
224
Hmotnost
1000 g
datum dotisku
27.01.2020
ean
9788090640207
Vazba
pevná vazba
Vydání
1
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček lennysl registrovaný uživatel

    Péct jsem se naučila z této knihy. Opravdu první kuchařská kniha, z jejichž receptů vznikne to, co má vzniknout (a co je na obrázcích), těsto, které vykyne. Má první úspěšně dokončená kynutá buchta, koláče ad. dobroty vznikly podle ní. Doporučuji, rozhodně nelituji vyšší ceny. Peču již jen podle ní.

    Kniha, Culina Botanica , 2016, 9788090640207

  • 5 z 5 hvězdiček Jana registrovaný uživatel

    Spousta nových informací,rad a postupů.Jsem velmi spokojená,nelituji koupě.

    Kniha, Culina Botanica , 2016, 9788090640207

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora