5.0 z 5 hvězdiček
pevná vazba268 Kč
Běžně 299 Kč
Kniha ( měkká vazba )
330 Kč s DPH
Běžně 369 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Chcete si doma připravit bonbony, které budou vypadat i chutnat jako od profesionála? Ať už jste začátečníci, nebo ostřílení výrobci cukrovinek, kniha vám poskytne odborné rady, jež vám budou dobrou inspirací a uspokojí taky váš mlsný jazýček. V úvodu najdete základy přípravy bonbonů: vše, co potřebujete vědět o vybavení, surovinách a technikách.… Přejít na celý popis
Kdo se rád bojí, nesmí si nechat ujít knížky Darcy Coates. První tři díly její hororové série Strašidelné domy nyní vycházejí v limitované edici s až děsivě krásnou ořízkou! Více informací
Chcete si doma připravit bonbony, které budou vypadat i chutnat jako od profesionála? Ať už jste začátečníci, nebo ostřílení výrobci cukrovinek, kniha vám poskytne odborné rady, jež vám budou dobrou inspirací a uspokojí taky váš mlsný jazýček. V úvodu najdete základy přípravy bonbonů: vše, co potřebujete vědět o vybavení, surovinách a technikách. Pak můžete vyzkoušet více než 50 receptů - cukrové bonbony, fondán, karamel, tofé, fudge, lanýže, pralinky, bonbony marshmallow i ovocné a ořechové cukrovinky. Nechybí ani rady, jak odstranit potíže, a techniky zdobení, které chutné výtvory ještě vylepší. Autorka, Elizabeth LaBauová, dříve pracovala jako cukrářka v několika restauracích v Los Angeles a s výrobou domácích bonbonů má letité zkušenosti. Lze jí tedy věřit, že je to zábavný proces, při němž když zvládnete základní techniky, budete moci zkoušet různé obměny a vytvářet vlastní jedinečné kombinace.
4.5 z 5 2 hodnocení čtenářů
1× 5 hvězdiček 1× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
4 z 5 hvězdiček M.V. registrovaný uživatel Zakoupil produkt
Rozhodně doporučuji všem, kteří chtějí začít s výrobou bonbonů. Oceňuji "školu" práce s čokoládou nebo karamelem, kterým je věnovaný začátek knihy. Jednotlivé recepty-postupy jsou dobře a detailně popsané, doplněné kvalitními fotografiemi, většinou ve stylu "krok za krokem". Autorka se věnuje i možným chybám a jejich nápravě při výrobě sladkostí.
Kniha, Slovart, 2013, 9788073917234
5 z 5 hvězdiček Romana registrovaný uživatel
- skvěle popsané rady pro začátečníky - na co si dát pozor, na co se zaměřit, kde vybrat suroviny - obrázkové postupy - vysvětlení pojmů
Kniha, Slovart, 2013, 9788073917234
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.