Ptačí tribunál

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Ekoturistika

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 1999 Kč dárek zdarma v hodnotě 699 Kč

Ekoturistika

Po veřejném skandálu opustí televizní moderátorka Allis Hagtornová svého partnera a práci ve městě a dobrovolně se vydá do vyhnanství v odlehlém fjordu. Brzy se ale ukáže, že její nová práce není tak docela tím, co čekala. Ani její tichý, nevrlý zaměstnavatel, čtyřicátník Sigurd Bagge není tak starý, jak předpokládala. Zatímco čekají, až se… Přejít na celý popis

Rebecca Yarros: Čtvrté křídlo Literární senzace, která boří literární žebříčky a sociální sítě, vychází konečně v češtině! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Po veřejném skandálu opustí televizní moderátorka Allis Hagtornová svého partnera a práci ve městě a dobrovolně se vydá do vyhnanství v odlehlém fjordu. Brzy se ale ukáže, že její nová práce není tak docela tím, co čekala. Ani její tichý, nevrlý zaměstnavatel, čtyřicátník Sigurd Bagge není tak starý, jak předpokládala. Zatímco čekají, až se Sigurdova žena vrátí z cest, jejich tichá a neklidná setkání se rozvíjejí v podivně obsesivní vztah a začíná být zřejmé, že pokání za minulé hříchy nebude stačit.

Sdílet 0

Nakladatel
Plus
datum vydání
1.02.2018
ean
9788025907993
Počet stran
216
jazyk
čeština
Vazba
pevná vazba
isbn
978-80-259-0799-3

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.1 z 5 12 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Eva Francová registrovaný uživatel

    Allis se po skandálu v televizi rozhodla opustit místo moderátorky a uniknout před světem na odlehlý fjord. Její zaměstnavatel je nevrlý Sigurd. Čekají, než se vrátí zpět jeho žena. Mezitím však jejich vztah roste a my tak začínáme oba dva poznávat a odkrývat jejich tajemství. Musím se přiznat, že tuto knihu jsem si pořídila jen díky krásné obálce. Ani anotace mě moc nezaujala. Po dočtení musím říci, že si mě tahle knížka prostě našla. Jen co jsem začala číst, tak hned první kapitola mě vtáhla do příběhu a já už se od knížky nemohla odtrhnout. Krásné prostředí, temná atmosféra, zvláštní hrdinové, a hlavně v textu cítíme tajemství, které chceme odhalit. Krátké kapitoly přidávají na čtivosti, chybí zde klasická přímá řeč, ale do příběhu se to naprosto hodilo. Kromě krásné přírody tu je ukázána síla moře, a to mám v knihách vždy moc ráda. Kniha mě rozhodně nenechala chladnou, prožívala jsem spoustu emocí. Chvíli mi bylo v příběhu dobře, jindy bych nejraději zavřela knihu a křičela. Ještě teď, den po dočtení, mi je z knihy smutno, příběh ve mně rezonuje a jsem ho stále plná. Někdy se vyplatí dát na vlastní pocity, protože tuhle knihu jsem si prostě měla přečíst.

    E-kniha, Plus, 2018,

  • 5 z 5 hvězdiček Romana Novotná registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Ptačí tribunál je psycho od začátku až do úplného konce. Popis prostředí i osob je perfektní. Úplně mě to okamžitě vtáhlo do tohoto neobyčejného příběhu.

    Kniha, Plus, 2018, 9788025907993

  • 4 z 5 hvězdiček Lucie registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kniha mě mile překvapila. Díky stylu, jakým je kniha napsána měl děj spád a stránky pod rukama ubíhaly jako voda.

    Kniha, Plus, 2018, 9788025907993

  • 5 z 5 hvězdiček Vladimira Vanous registrovaný uživatel

    Super!

    Kniha, Plus, 2018, 9788025907993

  • 3 z 5 hvězdiček Adriana Dosedělová registrovaný uživatel

    Kniha mne bohužel neoslovila. Kromě obalu se mi nelíbila. Asi to chce jiného čtenáře. Nemyslím si, že by byla nekvalitní, jen prostě jsem narazila na téma, které já osobně nemusím.

    Kniha, Plus, 2018, 9788025907993

  • 5 z 5 hvězdiček Dominika registrovaný uživatel

    Jakmile jsem začala číst, nemohla jsem přestat. Knihu jsem přečetla za 1 den a mrzí mě, že nemá pokračování.

    Kniha, Plus, 2018, 9788025907993

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda