4.8 z 5 hvězdiček
pevná vazba329 Kč
Běžně 359 Kč
Kniha ( pevná vazba )
Jedna z prvních a zároveň nejúspěšnější kuchařka známého šéfkuchaře si zasloužila po šesti letech oživit. Vrací se v nové upravené podobě, moderní grafické úpravě, s pečlivě popsanými recepty a aktualizovanou biografií. „Za tuto dobu se restaurační byznys ohromně proměnil a změnil se i pohled na to, co je a není dobré. Gastronomie se u nás… Přejít na celý popis
Scar jako utlačovaný bratr, Mufasa jako neschopný vládce, Sarabi jako mladá bojovnice prahnoucí po pomstě. Pociťte pod kůží jizvy postav temného románu inspirovaného Lvím králem. Více informací
Jedna z prvních a zároveň nejúspěšnější kuchařka známého šéfkuchaře si zasloužila po šesti letech oživit. Vrací se v nové upravené podobě, moderní grafické úpravě, s pečlivě popsanými recepty a aktualizovanou biografií. „Za tuto dobu se restaurační byznys ohromně proměnil a změnil se i pohled na to, co je a není dobré. Gastronomie se u nás zlepšuje raketovým tempem, jídla v této knize jsou však stále aktuální a moderní. Tvoří základy pro naše Café Imperial a naší restauraci Divinis přinesla již popáté ocenění Bib Gourmand v prestižním průvodci Michelin,“ popisuje Zdeněk Pohlreich vznik nového vydání kuchařky Prostřeno bez servítků. Obsahuje téměř 100 prověřených receptů moderní české a francouzské kuchyně, z nichž mnohé se staly ikonami gastronomie, a velmi osobní vyprávění o životě. „Od prvního vydání této knihy se mi změnil celý život. Zestárl jsem, zklidnil jsem se a jsem neskonale šťastný. Jediné, co si přeju, je, aby to trvalo věčně.“
4.5 z 5 2 hodnocení čtenářů
1× 5 hvězdiček 1× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5
4 z 5 hvězdiček Zuzi registrovaný uživatel
Moderní recepty převážně z české kuchyně.
Kniha, Sevruga, 2016, 9788090571051
5 z 5 hvězdiček Kateryna registrovaný uživatel Zakoupil produkt
Moderní recepty
Kniha, Sevruga, 2016, 9788090571051
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.