Potraviny a výživa – učebnice pro oborná učiliště Kuchařské práce Marie Šebelová

Potraviny a výživa – učebnice pro oborná učiliště Kuchařské práce - Marie Šebelová

Potraviny a výživa – učebnice pro oborná učiliště Kuchařské práce

Marie Šebelová

Četl(a) jsem
Chci přečíst

Kniha

Do košíku

214 Kč s DPH

E-shopové listy

K nákupu nad 199 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Učebnice je určena žákům prvního až třetího ročníku odborných učilišť učebního oboru Kuchařské práce. Učební text podává ucelený přehled o základních surovinách potřebných pro přípravu jídel a nápojů. Je členěn v souladu s platnými učebními osnovami a poskytuje základní vědomosti z nauky o výživě. Podává základní informace o složení potravin a… Přejít na celý popis

lunární Už máte svůj lunární kalendář Krásné paní pro rok 2021? Více informací

Popis

  • Učebnice je určena žákům prvního až třetího ročníku odborných učilišť učebního oboru Kuchařské práce.
  • Učební text podává ucelený přehled o základních surovinách potřebných pro přípravu jídel a nápojů. Je členěn v souladu s platnými učebními osnovami a poskytuje základní vědomosti z nauky o výživě.
  • Podává základní informace o složení potravin a významu jednotlivých složek a surovin pro výživu člověka.
  • Učebnice obsahuje kapitoly nazvané Brambory, Zelenina, Ovoce, Vejce, Tuky, Cukr, Nápoje, Jatečné maso a dále specifikuje jednotlivé druhy masa.
  • V závěru textu je žák informován o zásadách správné výživy, různých názorech na výživu, pravidlech hygieny a systému dietní výživy.

Sdílet 0

Nakladatel
Parta
isbn
978-80-7320-261-3
ean
9788073202613
Jazyk
čeština
Počet stran
116
Vazba
Knihy - paperback

Bestseller v knihy Dobrovský

93751. v e-shopu | 89372. minulý týden

27. v Gastronomie | 27. minulý týden

Hodnocení čtenářů

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Nic moc 1 2 3 4 Perfektní 5

Další knihy autora