Potraviny a výživa – učebnice pro oborná učiliště Kuchařské práce Marie Šebelová

Potraviny a výživa – učebnice pro oborná učiliště Kuchařské práce - Marie Šebelová

Potraviny a výživa – učebnice pro oborná učiliště Kuchařské práce

Marie Šebelová

Četl(a) jsem
Chci přečíst

Kniha

  • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

K nákupu nad 199 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Učebnice je určena žákům prvního až třetího ročníku odborných učilišť učebního oboru Kuchařské práce. Učební text podává ucelený přehled o základních surovinách potřebných pro přípravu jídel a nápojů. Je členěn v souladu s platnými učebními osnovami a poskytuje základní vědomosti z nauky o výživě. Podává základní informace o složení potravin a… Přejít na celý popis

lunární Už máte svůj lunární kalendář Krásné paní pro rok 2021? Více informací

Popis

Učebnice je určena žákům prvního až třetího ročníku odborných učilišť učebního oboru Kuchařské práce. Učební text podává ucelený přehled o základních surovinách potřebných pro přípravu jídel a nápojů. Je členěn v souladu s platnými učebními osnovami a poskytuje základní vědomosti z nauky o výživě. Podává základní informace o složení potravin a významu jednotlivých složek a surovin pro výživu člověka. Učebnice obsahuje kapitoly nazvané Brambory, Zelenina, Ovoce, Vejce, Tuky, Cukr, Nápoje, Jatečné maso a dále specifikuje jednotlivé druhy masa. V závěru textu je žák informován o zásadách správné výživy, různých názorech na výživu, pravidlech hygieny a systému dietní výživy

Sdílet 0

Nakladatel
Parta
datum vydání
1.5.2013
isbn
978-80-7320-190-6
ean
9788073201906
Počet stran
116
Vazba
Knihy - paperback

Bestseller v knihy Dobrovský

77816. v e-shopu | 84079. minulý týden

25. v Gastronomie | 26. minulý týden

Hodnocení čtenářů

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Nic moc 1 2 3 4 Perfektní 5

Další knihy autora