Perla Ostravy
Perla Ostravy - Věra Řeháková Nedostupné

Kniha

    • Produkt je nedostupný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Napsáním předmětné knížky jsem chtěla (kromě jiného) alespoň trošku přispět k významné události našeho města Ostravy, k 750-tiletému výročí jeho vzniku. Zamyšlení nad osudem Módního domu Ostravica - Textilia považuji za svoji morální povinnost vůči všem, kdož svou prací přispěli ke kvalitní existenci a rozvoji tohoto obchodního domu, který sloužil… Přejít na celý popis

Lena Kiefer: Westwell: Tíživá lehkost lásky Jejich starší sourozenci zemřeli, protože se milovali. Oni byli předurčeni k tomu, aby se nenáviděli. Ale proti citům jsou bezmocní. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Napsáním předmětné knížky jsem chtěla (kromě jiného) alespoň trošku přispět k významné události našeho města Ostravy, k 750-tiletému výročí jeho vzniku.

Zamyšlení nad osudem Módního domu Ostravica - Textilia považuji za svoji morální povinnost vůči všem, kdož svou prací přispěli ke kvalitní existenci a rozvoji tohoto obchodního domu, který sloužil zvláště obyvatelům Ostravy a širokého okolí po několik generací a v historii města sehrál nezastupitelnou roli.

Člověku je velmi smutno, když dnes prochází kolem objektu bývalého obchodního domu, který chátrá a stále nedochází k využití. I když nějaké signály se již objevily a já osobně se úplně nevzdávám naděje. Mám i silnou citovou vazbu k tomuto obchodnímu domu. Byl to právě Módní dům Ostravica, kde jsem po dlouhé době našla na inzerát práci nevyučené prodavačky (akademickou půdu Vysoké školy báňské v Ostravě jsem musela z politických důvodu opustit v roce 1970). Tak jsem mohla alespoň trochu smysluplně prožít období politické persekuce, až do roku 1991, kdy jsem byla, podle zákona čís.87/1991 Sb., rehabilitována.

Sdílet 0

Nakladatel
Marta Večeřová
datum dotisku
31.01.2019
ean
9788027048205
Počet stran
78
jazyk
čeština
datum vydání
1.01.2017
isbn
978-80-270-4820-5

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda