Oleje (Defekt)
Oleje (Defekt) - Ursula Ferrignová Nedostupné

Defekt

Stav Velmi dobrý

Vada Naražené rohy.

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dědictví špionů

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 999 Kč dárek zdarma v hodnotě 299 Kč

Dědictví špionů

Používání ořechových, ovocných a semínkových olejů na vaření, dressingy a marinády Olej se nemusí používat jenom na smažení. V této nedocenitelné knize vám šéfkuchařka Ursula Ferrigno představí některé z nejdůležitějších kulinářských olejů. Dozvíte se, odkud pocházejí, jejich základní vlastnosti, jak mohou být prospěšné pro naše zdraví i to, jak… Přejít na celý popis

J. T. Geissinger: Nádherně krutý Pocit bezpečí může být pouhou iluzí. A že ne každý zachránce je hrdina... Více informací

Popis

Používání ořechových, ovocných a semínkových olejů na vaření, dressingy a marinády Olej se nemusí používat jenom na smažení. V této nedocenitelné knize vám šéfkuchařka Ursula Ferrigno představí některé z nejdůležitějších kulinářských olejů. Dozvíte se, odkud pocházejí, jejich základní vlastnosti, jak mohou být prospěšné pro naše zdraví i to, jak je v kuchyni nejlépe využít. Budete mít možnost si vyzkoušet i velmi lákavé recepty, které umocňují jedinečné chutě surovin. Stejně jako každá jiná ingredience, i olej se totiž vybírá, aby ladil s celkovou chutí pokrmu. Objevte tajemství jedinečných vinaigrette, dressingů či marinád. Vyzkoušejte použití olejů při výrobě jednoduchých receptů, jako je carpaccio s gorgonzolou a vlašskými ořechy nebo při přípravě zeleninových pokrmů. Můžete vyzkoušet třeba asijský salát s mrkví a zázvorem nebo přípravu římských artyčoků. Recepty jako makrela s jablkem a potočnicí nebo španělská polévka ajo blanco vám pomohou naučit se bravurně připravovat ryby. Recept na dušenou vepřovou plec s mlékem a čerstvými bylinkami nebo na čínské medové kuře zase obohatí váš způsob přípravy masa. Na řadu přijdou i vaše cukrářské schopnosti, které můžete uplatnit při přípravě toho nejlepšího banánového chlebíčku, italského jablečného koláče s mandlemi nebo dokonalé zmrzliny z olivového oleje. Existují desítky druhy olejů, od extra panenského olivového až po kokosový. Nadchněte se pro ně a zjistěte, jak je nejlépe využít ve více než 25 receptech, které vás tato kniha naučí.

Sdílet 0

Nakladatel
Edice Knihy Omega
Hmotnost
339 g
isbn
DEF0000003439
Počet stran
72
datum vydání
22.08.2017
ean
DEF0000003439
Vazba
pevná vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Vanžura Jiří registrovaný uživatel

    Úžasná knížka. Pěkné recepty.

    Kniha, Edice Knihy Omega, 2017, 9788073906146

  • 4 z 5 hvězdiček Jarmila registrovaný uživatel

    Kratičký úvod, samé inspirativní recepty, za mne ano.

    Kniha, Edice Knihy Omega, 2017, 9788073906146

  • 5 z 5 hvězdiček Hana Beráková registrovaný uživatel

    Kniha plná informací, začetla jsem se do ní v kamenném obchodě a moc mě zaujala.

    Kniha, Edice Knihy Omega, 2017, 9788073906146

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda