Nový vítr (Defekt)
Nový vítr (Defekt) - Satya Nadella Nedostupné

Defekt

Stav Velmi dobrý

Vada Natržený přebal, nepatrně zvlněné stránky.

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Temná komora

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 99 Kč

Temná komora

ŠÉF MICROSOFTU VYPRÁVÍ O SOBĚ I TÉTO NADNÁRODNÍ SPOLEČNOSTI | Nový vítr je o individuální změně, o transformaci, k níž dochází uvnitř Microsoftu, a příchodu té nejvíce vzrušující a novátorské vlny technologie, jakou lidstvo zažilo – včetně umělé inteligence, smíšené reality a kvantových počítačů. Kniha pojednává o tom, jak se lidé, organizace a… Přejít na celý popis

Merit Niemeitz: Už nikdy tvá Mulberry Mansion je historická vila a zároveň projekt univerzitních studentů, kteří ji mají zrenovovat, aby zde mohli bydlet. Avery se na tuto novou část svého života moc těší, dokud tu nepotká svého ex... Více informací

Popis

ŠÉF MICROSOFTU VYPRÁVÍ O SOBĚ I TÉTO NADNÁRODNÍ SPOLEČNOSTI |

Nový vítr je o individuální změně, o transformaci, k níž dochází uvnitř Microsoftu, a příchodu té nejvíce vzrušující a novátorské vlny technologie, jakou lidstvo zažilo – včetně umělé inteligence, smíšené reality a kvantových počítačů.

Kniha pojednává o tom, jak se lidé, organizace a společnosti mohou a musí proměnit, jak musí "hit refresh", stisknout tlačítko Obnovit, v rámci nepolevujícího hledání nové energie, nových nápadů i neustálé relevantnosti a obnovy.

Přesto je dílo ve své podstatě především o lidech a o jedné z našich zásadních vlastností – empatii –, která bude ve světě, v němž technologický pokrok promění status quo víc než kdy dřív, neustále stoupat na ceně.

Kromě svých úvah ohledně mimořádných vědeckých skoků Satya Nadella probírá i své fascinující dětství před imigrací do USA i to, jak se cestou naučil vést. Dále čtenářům předkládá meditace, které praktikuje jako současný šéf Microsoftu, jehož v porovnání s geniálním Billem Gatesem a energickým Stevem Balmerem v podstatě neznáme.

Vysvětluje, jak se společnosti znovu podařilo objevit svou duši a současně přetvořit všechno od své kultury po partnerskou spolupráci v rámci dravé soupeřivosti, která v daném odvětví panuje. Nadella knihu uzavírá návodem, jak znovunastolit digitální důvěru, principy etického designu a ekonomického růstu pro všechny.

Sdílet 0

Nakladatel
Via
Hmotnost
465 g
isbn
DEF0000008219
Počet stran
288
datum vydání
17.08.2020
ean
DEF0000008219
Vazba
pevná vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda