Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravování Konrád Kendík

Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravování - Konrád Kendík

Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravování

Konrád Kendík

Četl(a) jsem
Chci přečíst

Kniha ( pevná vazba )

Do košíku

992 Kč s DPH
Ušetříte 116 Kč Běžně 1 108 Kč

E-shopové listy

K nákupu nad 199 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Banán

K nákupu nad 699 Kč dárek zdarma v hodnotě 229 Kč

Banán

Kniha je určená pre prevádzkarne v závodnom stravovaní. V jednotlivých receptúrach sú zachované skupiny A (duševne a ľahko pracujúci), B (stredne ťažko pracujúci) a C (ťažko pracujúci). V knihe sa nachádza i osobitná kapitola diétnych pokrmov, podľa ktorých sa môžu pripravovať pokrmy pre tri najbežnejšie diéty.

Erotikou nabité thrillery | 1+1 na Paulinu Świst Právě nyní pro vás máme akci 1+1 ZDARMA na dílo Pauliny Świst! Více informací

Popis

Kniha je určená pre prevádzkarne v závodnom stravovaní. V jednotlivých receptúrach sú zachované skupiny A (duševne a ľahko pracujúci), B (stredne ťažko pracujúci) a C (ťažko pracujúci). V knihe sa nachádza i osobitná kapitola diétnych pokrmov, podľa ktorých sa môžu pripravovať pokrmy pre tri najbežnejšie diéty.

Sdílet 0

Nakladatel
Nová práca
datum vydání
1.02.2015
isbn
978-80-89350-43-8
ean
9788089350438
Jazyk
čeština
Počet stran
750
Vazba
pevná vazba
Rozměr
220x304mm

Jak si vede v knihy Dobrovský?

114519. v e-shopu | 121265. minulý týden

3864. v Knihy ve slovenštině |

Hodnocení a recenze čtenářů

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

Nic moc 1 2 3 4 Perfektní 5

Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora