Mrtvé hlasy (Defekt)
Mrtvé hlasy (Defekt) - Katherine Arden Nedostupné

Defekt

Stav Velmi dobrý

Vada Pomačkaný a lehce poškrábaný přebal, lehce naražené desky, nepatrně našpiněné ořezy stran, lehce nažloutlé strany.

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Temná komora

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 99 Kč

Temná komora

Ollie, Brian a Coco mají strašidelných zážitků po krk. Poté, co na podzim na školním výletě jen těsně unikli usměvavému muži a jeho zlověstným strašákům, se těší, že si užijí nějakou legraci. Lyžování na Jedlové hoře zní slibně, ale jejich nadšení se kvapem vytratí, když je sněhová bouře uvězní na chatě pouze s rodiči a záhadným lovcem duchů panem… Přejít na celý popis

Šikmý kostel 3 Dlouho očekávaná literární senzace JIŽ V PRODEJI! Více informací

Popis

Ollie, Brian a Coco mají strašidelných zážitků po krk. Poté, co na podzim na školním výletě jen těsně unikli usměvavému muži a jeho zlověstným strašákům, se těší, že si užijí nějakou legraci.

Lyžování na Jedlové hoře zní slibně, ale jejich nadšení se kvapem vytratí, když je sněhová bouře uvězní na chatě pouze s rodiči a záhadným lovcem duchů panem Volandem.

Začnou se dít divné věci. Coco vidí přízraky a Ollie se zdají strašidelné sny o zmrzlých dívkách. Brian si je jistý, že když přijeli, stál vycpaný medvěd v hale na zadních – a nikoli na všech čtyřech jako teď.

Jejich výprava za zábavou se rychle mění v další hrůzné setkání se záhrobím. Na Jedlové hoře sídlí duchové a jejich hlasy se domáhají pozornosti, naslouchat jim se ale nemusí vyplatit.

V pokračování Zrádných mlh se Ollie, Coco a Brian musejí spolehnout na své přátelství a bystrou mysl, chtějí-li přežít další hrůzyplné dobrodružství.

Sdílet 0

Nakladatel
Drobek
Hmotnost
388 g
isbn
DEF0000027716
Počet stran
224
datum vydání
30.03.2022
ean
DEF0000027716
Vazba
pevná vazba
jazyk
čeština
  • Lucie Dvořáková Lucie Dvořáková

    Kniha je nadmíru čtivá (vážně, 210 stran za 3 hodiny nezvládnu jen tak) a má pěkně vybudované napětí. Čtenář ví, že vše dopadne dobře, ale přesto jsou v knize okamžiky, kdy je toto přesvědčení nabouráno.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 11 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 4.0 z 5

  • 4 z 5 hvězdiček Monineknihy registrovaný uživatel

    Na druhé pokračovanie hororovej middle-grade série "Malá místa" som sa tešila takmer rok. Prvý diel (Zrádné mlhy) bol úplná pecka. Super príbeh, ktorý mal hĺbku aj morálny presah, no zároveň bol presiaknutý creepy atmosférou vhodnou nielen pre deti, ale aj pre dospelých. Mrtvé hlasy pokračujú v príbehu troch detí - Ollie, Coco a Briana, ktoré strašidelné (a trochu traumatické) dobrodružstvo z jednotky spojilo. Zatiaľ čo sa prvá kniha zameriavala na Ollie a jej vyrovnávanie sa so stratou najbližšieho človeka, druhá kniha sa zamerala na Coco, jej strach z rôznych činností, nízke sebavedomie a pocity osamelosti. Creepy halloweensku atmosféru vystriedala zimná atmosféra - snehová víchrica, chata v horách, tmavé chodby, tajomné zrkadlá a duchovia. Samotný príbeh bol podľa mňa o niečo slabší ako jednotka, hlavný záporák sa dal odhadnúť pomerne skoro, takže žiadne prekvapivé zvraty sa nekonali. Napriek tomu mala kniha opäť skvelú mrazivú atmosféru, perfektné opisy prostredia, dynamický dej, nechýbala jej čítavosť či posun jednotlivých charakterov. Takže za mňa veľká spokojnosť, túto sériu odporúčam všetkým vekovým kategóriám, pretože každý si z príbehu zoberie niečo svoje a navyše je to skvelá mrazivá jednohubka ideálna na dlhé večery. Teraz si musím len počkať na trojku (a dúfať, že tá sa tentoraz zameria na Briana).

    Kniha, Drobek, 2022, 9788027703838

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora