Miluj mě jakkoli (Defekt)
Miluj mě jakkoli (Defekt) - Jennifer Probstová Nedostupné

Defekt

Stav Velmi dobrý

Vada Lehce zašpiněný přebal, lehce naražený hřbet.

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dědictví špionů

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 999 Kč dárek zdarma v hodnotě 299 Kč

Dědictví špionů

Všude a jakkoliv je román Jennifer Probstové, který se čte jedním dechem. Caleb Pierce začal podnikat v otcově stavební firmě Pierce Brothers už jako mladý kluk. Vždycky snil o tom, že se vypracuje a firma jednou přejde pod jeho křídla. Otcova závěť ale říká něco jiného. Firma zůstane Calebovi jen v případě, že ji povede spolu se svými bratry, s… Přejít na celý popis

Mona Kasten: Křehké srdce Jsou si tak blízcí, a přesto jako by je dělil celý svět. Emotivní milostný příběh Mony Kasten pokračuje! Více informací

Popis

Všude a jakkoliv je román Jennifer Probstové, který se čte jedním dechem.

Caleb Pierce začal podnikat v otcově stavební firmě Pierce Brothers už jako mladý kluk. Vždycky snil o tom, že se vypracuje a firma jednou přejde pod jeho křídla. Otcova závěť ale říká něco jiného. Firma zůstane Calebovi jen v případě, že ji povede spolu se svými bratry, s nimiž se navzájem dávno odcizili. Najít společnou cestu nebude jednoduché, zvlášť když si každý přeje něco jiného. Věci se ještě víc zkomplikují, když si Caleba najme designérka Morgan, aby pro její bohaté klienty postavil dům snů. Calebovi se její nabídka nezdá, nezbyde mu ale než přijmout, jinak se podle Morgan může rozloučit se skvělou reputací i stálými zákazníky. Caleb se snaží odvést co nejlepší výsledky. Jen kdyby ho neustále nerozptylovaly Morganiny jiné kvality…

Sdílet 0

série
Stavitelé snů 1. díl z 3
Další ze série
1. Miluj mě jakkoli
2. Miluj mě kdekoli (Defekt)
3. Miluj mě vším (Defekt)
kategorie
Knihy » Poškozené zboží
Knihy » Beletrie » Knihy pro ženy » Romány pro ženy
Nakladatel
Ikar
Hmotnost
470 g
isbn
DEF0000011057
Počet stran
376
datum vydání
27.05.2019
ean
DEF0000011057
Vazba
pevná vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 15 hodnocení čtenářů

10× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 3 z 5 hvězdiček Lucie Šišková registrovaný uživatel

    Potěšilo mě, že je kniha jiná než ostatní. První série, již jsem četla - Marriage to a Billionaire -, byla skvělá. Pak jsem se podívala na sérii Searching for... A byla zklamaná. Tady jsem našla i něco jiného a příběh hlavně nesklouznul k pravidlu, kdy je všechno skvělé, pak musí jedna z postav udělat velkou chybu a nastane drama, pak se po dlouhé době dají znova do kupy. Tady nastal rozhodně obrat k lepšímu. Bylo to víc o postavách, šlo se hloub. Krok správným směrem. Paráda.

    Kniha, Ikar, 2019, 9788024938967

  • 5 z 5 hvězdiček Věra Reňáková registrovaný uživatel

    První kniha od této autorky co jsem přečetla a moc se mi líbila, bavil mě její styl psaní, s trochou humoru a škádlení, lásky i truchlení, bylo tam od každého tak akorát. Doufám, že bude o této dvojici zmínka i v ostatních dílech, jak si staví svůj dům snů a jak to nakonec vyřeší s dětmi. A doufám i pokračování bratrů bude tak působivé. Určitě neskončím u této série a přečtu i jiné knihy této autorky.

    Kniha, Ikar, 2019, 9788024938967

  • 4 z 5 hvězdiček Veronika registrovaný uživatel

    V této sérii se dostáváme do trochu jiného prostředí, což je oproti bohatým podnikatelům v obleku příjemná změna. Tři bratři se zde po letech opět setkávají a snaží se společně vést rodinou firmu. Je to moc pěkná triologie, i když osobně tento první díl považuju za malinko slabší, protože mi úplně nesedla zápletka. Ona se jím nechá zviklat a začne se chovat ve své profesi zařizování interiérů jinak, on ji v tom celou dobu podporuje, aby se pak ukázalo, že to bylo úplně špatně. Následně proběhne přestavba a reorganizace takřka lusknutím prstů, kdo to zaplatí, to uvidíme... tady si opravdu nemyslím, že by to v reálu šlo tak snadno. Vadí mi, když autor/autorka zasadí příběh do reálných míst a snaží se být co nejvíc autentický ve svých popisech a časových údajích a pak tam naháže okolnosti, které prostě v reálu nemohou fungovat. Jinak je to ale příběh hezký, neotřelý a následující díly jsou ještě lepší.

    Kniha, Ikar, 2019, 9788024938967

  • 5 z 5 hvězdiček sanny_book_photo registrovaný uživatel

    Tento román mal taký sexepíl, že občas bolo horúco aj mne. Však kto by odolal trom bratom Calovi, Tristanovi a Daltonovi? Súrodencom, ktorých spája krv a cieľ udržať si firmu. No vedia zabudnúť na minulosť? V prvej časti sa dej točí hlavne okolo stavbyvedúceho Cala a Morgan. Dizajnérky, ktorá sa nebojí práci, priamo na stavbe a očaruje zamestnancov svojou ženskou silou. Morgan som si hneď obľúbila, aj s jej ružovou stavbárskou prilbou a ružovými pracovnými topánkami. Cal je za mňa asi najsexy postava o akej som kedy čítala. Vyvíjajúci sa vzťah Cala a Morgan boli nabité, horúcimi pasážami. Ľahký dej bez nejakých ťažkých zapletok sa čítal skvele. Vtipné situácie dotvárali úžasní mastifovia Gandalf a Balino.

    Kniha, Ikar, 2019, 9788024938967

  • 5 z 5 hvězdiček Kamila Simajchlová registrovaný uživatel

    Kniha, úžasná, četla se mi jedním dechem.

    Kniha, Ikar, 2019, 9788024938967

  • 5 z 5 hvězdiček Hana Fejlová ml registrovaný uživatel

    Všechny 3 knihy přečteny jedním dechem. Všechny 3 příběhy byly krásné, vášnivé, plačtivé, ale také plné chtíče.

    Kniha, Ikar, 2019, 9788024938967

  • 4 z 5 hvězdiček Veronika Škodová registrovaný uživatel

    Za mě super práce, úvod byl trošku zdlouhavý, proto nedávám plný počet hvězd, jinak velice čtivé, romantika, láska, sex a trápení a happyend. Doporučuju.

    Kniha, Ikar, 2019, 9788024938967

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora