0.0 z 5 hvězdiček
měkká vazba223 Kč
Běžně 249 Kč
Kniha ( pevná vazba )
Autor nabízí recepty od dob našich babiček až po současnost, uvádí praktické rady v oblasti vaření, konzervování, uskladňování potravin a sklizené zeleniny a ovoce. Vysvětluje kuchařské pojmy, seznamuje s méně známými surovinami – kořením, ovocem, zeleninou, rybami apod. Knihy dotvářejí charakteristiky zahraničních kuchyní. Nejen začínají… Přejít na celý popis
Náš online DORBO.BLEŠÁK plníme každý týden novými a zajímavými tituly, které za tyto ceny jinde nenajdete. Knížky od 4 Kč v našem DOBRO.BLEŠÁKU jsou ale jen omezený čas a brzy zmizí. Více informací
Autor nabízí recepty od dob našich babiček až po současnost, uvádí praktické rady v oblasti vaření, konzervování, uskladňování potravin a sklizené zeleniny a ovoce. Vysvětluje kuchařské pojmy, seznamuje s méně známými surovinami – kořením, ovocem, zeleninou, rybami apod. Knihy dotvářejí charakteristiky zahraničních kuchyní. Nejen začínají hospodyňky, ale i ty zkušenější zde naleznou mnoho důležitých a nových informací. (Druhé přepracované vydání.)
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.