Kočičí povídání aneb Jak nám kočky dovolily s nimi bydlet
Kočičí povídání aneb Jak nám kočky dovolily s nimi bydlet - Junková Romana Nedostupné

Kočičí povídání aneb Jak nám kočky dovolily s nimi bydlet

Kniha

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Magazín Knihkupec

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 249 Kč dárek zdarma v hodnotě 69 Kč

Magazín Knihkupec

Máte rádi kočky, kocoury a koťata? Pak je tato knížka určena právě vám!Povídání o životě s kočkami, o tom, co všechno způsobí náhodou nalezené kotě, co se stane, když se doma neočekávaně objeví dva noví kočičí sourozenci a původní smečka koček domácích se rozroste o další členy, kteří se také rozhodnou s vámi bydlet. Jak se s kočkami spí, stoluje,… Přejít na celý popis

Filip Rožek: Gump: Jsme dvojka Gump se vrací v příběhu psí pravdy, naděje a lásky. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Máte rádi kočky, kocoury a koťata? Pak je tato knížka určena právě vám!Povídání o životě s kočkami, o tom, co všechno způsobí náhodou nalezené kotě, co se stane, když se doma neočekávaně objeví dva noví kočičí sourozenci a původní smečka koček domácích se rozroste o další členy, kteří se také rozhodnou s vámi bydlet. Jak se s kočkami spí, stoluje, pracuje a vůbec žije. Jaké to je, když odjíždíte na dovolenou anebo nutně potřebujete vymalovat, a kočky se rozhodnou asistovat (nejen) těmto činnostem.Vyprávění o kočkách je inspirováno přímým soužitím s nimi – se všemi radostmi i starostmi, které jejich povaha, zvyky a život přinášejí. Jednotlivé kočičí příběhy jsou napsány s vlídným humorem a s pochopením nejen pro kočky, nýbrž také pro jejich lidské spolubydlící. Kniha je laskavým zastavením v dnešní uspěchané době, kdy na prosté a klidné spočinutí, jakým je třeba posezení s kočkou v klíně, jinak zbývá čas věru málokdy.

Sdílet 0

kategorie
Knihy » Beletrie » Humor a satira
Nakladatel
Brána
Rozměr
135x206mm
jazyk
čeština
Počet stran
160
Vydání
1
isbn
978-80-7243-469-5
Vazba
Pevná bez přebalu matná
datum vydání
1.10.2010
ean
9788072434695

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 3 z 5 hvězdiček Eva Francová registrovaný uživatel

    Povídání o životě s kočkami. Jaké to je, když se u Vás objeví první kočka a pak už jen přibývají. Vtipně podané historky z vlastního života autorky s kočičími mazlíčky. Tohle bylo příjemné počtení. Kdo má rád kočky, autorku pochopí, co přesně prožívá, co si myslí, proč se chová tak, jak se chová. Bylo fajn sledovat, jak se blíže seznamuje s kočkami až v dospělosti, jak je poznává a jak vzniká její láskyplný vztah k novým kočičkám. Tahle knížka je určena pro kočkomily. Pokud nemáte kočky, tak si myslím, že Vám toho moc nepředá. Já jsem se u ní nasmála i dojala a myslela u toho na naše kočičáky. Nebylo to úplně top, ale jako příjemná oddechovka, proč ne.

    Kniha, Brána, 2010, 9788072434695

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda