0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazba294 Kč
Běžně 329 Kč
Kniha ( měkká vazba )
Nové vydání klasické české kuchařky nejlepšího prvorepublikového hoteliéra. Kniha přináší desítky a desítky receptů od těch jednoduchých určených pro naprosté začátečníky až po delikátní lahůdky pro nejnáročnější gurmány. Najdete zde předkrmy, polévky, hlavní jídla, dezerty, jednoduše vše, co má obsahovat dokonalé menu. Šroubkova kuchařka z vás… Přejít na celý popis
Na jeho hlavu je vypsána milionová odměna. Ona bojuje za svou sestru a zkusí ho vydírat... Více informací
Nové vydání klasické české kuchařky nejlepšího prvorepublikového hoteliéra. Kniha přináší desítky a desítky receptů od těch jednoduchých určených pro naprosté začátečníky až po delikátní lahůdky pro nejnáročnější gurmány. Najdete zde předkrmy, polévky, hlavní jídla, dezerty, jednoduše vše, co má obsahovat dokonalé menu. Šroubkova kuchařka z vás udělá jedinečného mistra kuchaře
3.0 z 5 1 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 1× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
3 z 5 hvězdiček Šárka registrovaný uživatel
Spíš taková historická kuriozitka , než kniha podle které by se snadno vařilo. U receptů se často neuvádí přesné množství a postupy jsou dost strohé. Za to jsem se dozvěděla, že k přípravě želví polévky, potřebuje kuchař želvu, list salátu, ostrý nůž a pak trpělivost při čekání..
Kniha, Pragma, 2008, 9788073491444
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.