Jak chovat muže Audiokniha (CD)
Jak chovat muže - Daniela Kovářová,Martin Zahálka,Lucie Juřičková Nedostupné

Audiokniha

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Magazín Knihkupec

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 249 Kč dárek zdarma v hodnotě 69 Kč

Magazín Knihkupec

Tuto knihu, věnovanou českým mužům a strategii, jež umožní jejich úspěšný chov vzdělanou a tolerantní ženou, doprovází slovník aplikované mužologie, překladový slovník mužsko-ženské a žensko-mužské řeči a zejména pět desítek pravidel, které je třeba při chovu českého muže dodržovat. Každou kapitolu komentuje pohled z opačného břehu – citát veřejně… Přejít na celý popis

Jarní BLACK FRIDAY se slevami až 90 % Slevy až 90 % na tisíce produktů! Právě teď na našem e-shopu. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Tuto knihu, věnovanou českým mužům a strategii, jež umožní jejich úspěšný chov vzdělanou a tolerantní ženou, doprovází slovník aplikované mužologie, překladový slovník mužsko-ženské a žensko-mužské řeči a zejména pět desítek pravidel, které je třeba při chovu českého muže dodržovat. Každou kapitolu komentuje pohled z opačného břehu – citát veřejně známého muže, například Mirka Topolánka, Richarda Krajča, Martina Stránskeho nebo Radima Uzla. Brutálně nekorektní zpráva o chovu mužů v Čechách, kterou by si měla vzít k srdci každá žena, jež si chce udržet muže. Tuto knihu věnovanou českým mužům a strategii, jež umožní jejich úspěšný chov vzdělanou a tolerantní ženou, doprovází slovník aplikované mužologie, překladový slovník mužsko-ženské a žensko-mužské řeči, a zejména pět desítek pravidel, které je třeba při chovu českého muže dodržovat. Každou kapitolu komentuje pohled z opačného břehu - glosa veřejně známého muže, například Richarda Krajča, Martina Stránského nebo Radima Uzla.  Muže je zajisté možné podmanit si násilím, je to však řešení krátkodobé. Muži nemají jen své dny. Muži mají svůj celý život. Na mužích není nic zásadně špatného či odsouzeníhodného. Muži nejsou lepší ani horší než ženy. Muži jsou prostě úplně jiní. Muže nelze změnit. Muže lze jenom znechutit. Se zakázanými muži se nevyjednává, od zakázaných mužů se prchá v dál.  

Sdílet 0

Nakladatel
Mladá fronta
jazyk
čeština
Vazba
CD
ean
8594159391161
datum vydání
1.07.2019

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

2.0 z 5 5 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 1 z 5 hvězdiček Lucie registrovaný uživatel

    Vše podstatné, co chtěla autorka sdělit, by se vešlo do brožury o pár stránkách, která by stejně byla dobrá akorát tak na to, aby letěla do odpadu.

    Kniha, Mladá fronta, 2018, 9788020450241

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora