Jablko (Defekt)

Autor Michel Faber

Jablko (Defekt) - Michel Faber Nedostupné

Defekt

Stav Velmi dobrý

Vada Natržený, mírně pomačkaný a nepatrně zašpiněný přebal, naražené rohy a lehce odřené desky.

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dědictví špionů

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 999 Kč dárek zdarma v hodnotě 299 Kč

Dědictví špionů

Neobyčejně populární Faberův román Kvítek karmínový a bílý končí větou „Ale teď už je čas, abyste mě nechali jít.“ Přesně to ale mnozí čtenáři nebyli ochotní udělat. Stěžovali si na příliš otevřený konec a zasypali autora dotazy jako: „Co to má znamenat? Co se stalo se Sugar a Sofií? Plánujete pokračování?“ Michel Faber se mu léta bránil. Pak… Přejít na celý popis

Trace: Vzpomínky forenzního specialisty Jestli něco fanoušci drsné, surové a syrové mangy Brutal potřebují, tak je to její spin-off série Trace! Více informací

Popis

Neobyčejně populární Faberův román Kvítek karmínový a bílý končí větou „Ale teď už je čas, abyste mě nechali jít.“ Přesně to ale mnozí čtenáři nebyli ochotní udělat. Stěžovali si na příliš otevřený konec a zasypali autora dotazy jako: „Co to má znamenat? Co se stalo se Sugar a Sofií? Plánujete pokračování?“ Michel Faber se mu léta bránil. Pak napsal pro svého italského nakladatele jednu povídku jako vánoční dárek. Záhy ho ale napadl námět na druhou, třetí… a najednou měl dost materiálu na celou povídkovou sbírku. V každé z nich „navštívil“ jednu postavu ze světa Kvítku: protivnou komornou Claru (z níž se v této knize stala prostitutka), světáka Bodleyho, dvakrát Sugar, stárnoucího Williama (který se napájí portským a laudanem a dumá, kde se ten jeho život sakra zvrtl), Emmelínu Foxovou a nakonec i Sofii. Povídky jsou to rozkošné a zábavné, lze je číst zcela nezávisle na románu, ale v kombinaci s předchozí knihou jsou samozřejmě silnější. Poslední novela o Sofii, hnutí sufražetek v edvardiánské době i o tom, že člověk se nikdy nemůže úplně vrátit, patří k tomu nejlepšímu, co Michel Faber kdy napsal.

Sdílet 0

série
Kvítek karmínový a bílý 2. díl z 2
Další ze série
1. Kvítek karmínový a bílý
2. Jablko
kategorie
Knihy » Poškozené zboží
Knihy » Beletrie » Světová beletrie
Nakladatel
Argo
Rozměr
155x218mm
datum dotisku
1.12.2015
ean
DEF0000004695
Počet stran
176
Hmotnost
345 g
jazyk
čeština
Vazba
pevná vazba
datum vydání
9.11.2015
isbn
DEF0000004695

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 4 z 5 hvězdiček Hana ouharová registrovaný uživatel

    Na četbu knih tohoto autora se vždy velmi těším a zatím mě nezklamal. Výborný popis prostředí, navození atmosféry, vypointování příběhů a nálady přesahuje moje očekávání. První knihu, kterou jsem od Fabera četla byla Pod kůží a zvědavost mě přivedla ke Kvítku......, knize z viktoriánské Anglie a žasla jsem, že záběr Fabera a jeho vypravěčství mi dávají šanci užít si četbu a příběhy ve více patrech literárních stylů a témat.

    Kniha, Argo, 2015, 9788025716229

  • 5 z 5 hvězdiček Ivana Hasníková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kniha byla příjemným doplněním knihy kvitek karmínový a bílý.Jednotlive příběhy byli velmi zajímavé a svižné. U některých si člověk domýšlel jak by se to mohlo vyvíjet dal. Jsem ráda že mám doma oba dva díly.

    Kniha, Argo, 2015, 9788025716229

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora