Imaginární přítel (Defekt)
Imaginární přítel (Defekt) - Stephen Chbosky Nedostupné

Defekt

Stav Velmi dobrý

Vada Naražený, zvlněný, natržený, lehce odřený, lehce poškrabaný a lehce zašpiněný přebal, lehce naražené desky, naražený a odřený hřbet, naražené a odřené rohy, poškrabaný ořez stran.

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Magazín Knihkupec

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 249 Kč dárek zdarma v hodnotě 69 Kč

Magazín Knihkupec

Napínavý hororový příběh od autora bestselleru Ten, kdo stojí v koutě. Kate Reesovou život naučil, že násilníkovi, co přísahá, jak se polepší, není radno věřit. A tak sebere uprostřed noci svého sedmiletého syna Christophera a společně se vydávají hledat nový život. Cesta je zavede až do malého městečka Mill Grove v Pensylvánii, které je tak… Přejít na celý popis

Ali Hazelwood: Šach a mat Ali Hazelwood je láska. Po romantických komediích Hypotéza lásky a Hlava plná lásky, které si získaly srdce milionů čtenářů, přichází s novinkou o rivalech v šachu. Více informací

Popis

Napínavý hororový příběh od autora bestselleru Ten, kdo stojí v koutě. Kate Reesovou život naučil, že násilníkovi, co přísahá, jak se polepší, není radno věřit. A tak sebere uprostřed noci svého sedmiletého syna Christophera a společně se vydávají hledat nový život. Cesta je zavede až do malého městečka Mill Grove v Pensylvánii, které je tak odlehlé a zapomenuté, že by je tam nikdy nikdo nehledal. Jenže když necháte jedno nebezpečí za zády, neznamená to, že další na vás už nečeká. A přitom se z počátku zdá, že konečně našli klidné místo k životu. Jenže pak Christopher zmizí. Šest dlouhých dní po něm není ani stopy. Dokud zničehonic nevyjde z lesa na kraji města. Není zraněný, je na něm ale něco divného. Nevrací se totiž sám. V hlavě slyší hlas, který mu napovídá, co má dělat. Hlas, který pro něj má jasný úkol. Christopher musí do Vánoc v lese postavit stromový domek. Pokud to nedokáže, stane se všem v Mill Grove včetně jeho milované maminky něco nepopsatelně strašného...

Sdílet 0

Nakladatel
Kalibr
Hmotnost
1125 g
jazyk
čeština
Počet stran
656
datum vydání
31.08.2020
isbn
DEF0000015261
Vazba
pevná vazba
datum dotisku
2.09.2022
ean
DEF0000015261
  • Jiří Klimeš Jiří Klimeš

    Hutná atmosféra, hustá jako pudink. Byl to tak zneklidňující zážitek, že mě v lese dlouho nikdo neuvidí a když se mi náhodou povede usnout, budu spát ve fetální poloze a nervózně si cucat palec. Tenhle román je „vyšší dívčí“ a jeho zpracování je na top úrovni. Dojem na mě také udělaly hrátky s různými fonty a jejich velikostmi. Textová forma vyjádření má svoje limity a Imaginární přítel z nich vyždímal, co se jen dalo. Nakladatelství Kalibr se povedlo vydat opravdu těžký kalibr.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.1 z 5 20 hodnocení čtenářů

11× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 5.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Liudmila registrovaný uživatel

    Naprosto skvělý horor, nemohla jsem přestat číst.

    Kniha, Kalibr, 2020, 9788024267340

  • 5 z 5 hvězdiček jana registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Uzasna knizka. Do posledni stranky jsem zadrzovala dech. Musela jsem se premlouvat,abych knihu odlozila. Hlavni hrdina knihy mi uz po par prvnich strankach prirostl k srdci. Urcite moc doporucuju.

    Kniha, Kalibr, 2020, 9788024267340

  • 1 z 5 hvězdiček Kateřina Hönigová registrovaný uživatel

    Za mě teda šílená knížka! Číst ji bylo doslova utrpení. Děj zdlouhavý, stále dokola opakující se. Dočetla jsem ji jen ze zvědavosti, jestli mě třeba konec neukonejsi, a ne! Rozhodně nedoporučuji.

    Kniha, Kalibr, 2020, 9788024267340

  • 4 z 5 hvězdiček Klára registrovaný uživatel

    Kniha se četla dobře. Místy se text opakoval, před koncem knihy opadlo z mé strany trochu napětí. Knihu doporučuji, i když mě osobně se více líbí klasická duchařina.

    Kniha, Kalibr, 2020, 9788024267340

  • 5 z 5 hvězdiček Anonym registrovaný uživatel

    Skvělá.

    Kniha, Kalibr, 2020, 9788024267340

  • 3 z 5 hvězdiček Alena Látová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Zvlaáštní kniha četla se dobře ,ale bylo to zlouhavé ,spoustu stránek tam bylo pořád dokola,některý děj neskutečný scifi ,za mě slabší děj i když se to ze začátku zdálo lepší než nekde uprostřed.

    Kniha, Kalibr, 2020, 9788024267340

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora