Eataly: All About Dolci: Regional Italian Desserts and Sweet Traditions

Autor Eataly

Eataly: All About Dolci: Regional Italian Desserts and Sweet Traditions - Eataly Nedostupné

Eataly: All About Dolci: Regional Italian Desserts and Sweet Traditions

Autor Eataly

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Drž mě, když padám

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 299 Kč

Drž mě, když padám

Written by Eataly, Text by Natalie Danford, Photographed by Francesco Sapienza From the most trusted purveyor of Italian delicacies worldwide, this is an indispensable guide to Italian sweets and desserts and a delectable exploration of la dolce vita.Every cook knows that any great dinner party is only as good as its sweet ending, even multicourse… Přejít na celý popis

Knížky od 4 Kč?! To je náš DOBRO.BLEŠÁK Náš online DORBO.BLEŠÁK plníme každý týden novými a zajímavými tituly, které za tyto ceny jinde nenajdete. Knížky od 4 Kč v našem DOBRO.BLEŠÁKU jsou ale jen omezený čas a brzy zmizí. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Written by Eataly, Text by Natalie Danford, Photographed by Francesco Sapienza From the most trusted purveyor of Italian delicacies worldwide, this is an indispensable guide to Italian sweets and desserts and a delectable exploration of la dolce vita.Every cook knows that any great dinner party is only as good as its sweet ending, even multicourse Italian feasts. All About Dolci, from the pastry chefs at Eataly, is an enticing presentation from biscotti to gelati, torte, and classic pasticceria, with more than fifty recipes that inspire the perfect flourish to any Italian meal. The book takes readers through the history and tradition behind biscotti, with recipes including cantucci, baci di dama, and amaretti; holiday recipes such as panettone, pandoro, and struffoli; the classic tradition of Italian mini-pastries, piccola pasticerria, featuring rum baba, meringa, and cannoli; and all things gelati, including granita, sorbetto, and affogato, among many others. All About Dolci is, like Eataly itself, a one-stop source for classic Italian dessert traditions and recipes. About The Author Eataly is an Italian marketplace dedicated to high-quality food and drink, with forty stores across the world, including six in the United States.

Sdílet 0

Nakladatel
Rizzoli
datum vydání
1.01.2018
ean
9780847864966
Počet stran
176
jazyk
angličtina
Vazba
pevná vazba
isbn
978-0-8478-6496-6

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda