DNA (Defekt)
DNA (Defekt) - Yrsa Sigurdardóttir Nedostupné

Defekt

Stav Velmi dobrý

Vada Natržený hřbet.

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Magazín Knihkupec

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 249 Kč dárek zdarma v hodnotě 69 Kč

Magazín Knihkupec

Brutální vražda jako trest – jaký skutek si ale zaslouží tak hrůzostrašnou odplatu?Mladá žena byla brutálně zavražděna. Jediným člověkem, který by snad mohl zodpovědět mnohé z otázek, je její sedmiletá dcerka, která se v době vraždy ukrývala pod postelí. Ta však mlčí.Čerstvě povýšený detektiv Huldar se obrací na psycholožku Freyju a… Přejít na celý popis

Robert Galbraith: Černočerné srdce Robin Ellacottová a Cormoran Strike se pouštějí do pátrání… a brzy objeví zcela nové podoby zla. Více informací

Popis

Brutální vražda jako trest – jaký skutek si ale zaslouží tak hrůzostrašnou odplatu?
Mladá žena byla brutálně zavražděna. Jediným člověkem, který by snad mohl zodpovědět mnohé z otázek, je její sedmiletá dcerka, která se v době vraždy ukrývala pod postelí. Ta však mlčí.
Čerstvě povýšený detektiv Huldar se obrací na psycholožku Freyju a Dětský dům, zabývající se dětskými traumaty. Freyja, která nedůvěřuje policii a už vůbec ne Huldarovi, není nadšená. Jejich spolupráci totiž komplikuje skutečnost, že se spolu nedávno vyspali po seznámení v baru, kde se Huldar vydával za někoho jiného. Přesto souhlasí a je rozhodnuta postarat se o bezpečnost malé Margrét.

Vrah mezitím pokračuje v zabíjení, zdá se, že je vždy o krok napřed a zanechává za sebou nesmyslné stopy: číselné řady, varovné SMS, záhadné výpočty načmárané na útržcích papíru. Poodhaluje se temný příběh, který měl zůstat zapomenut. Lze rozlousknout šifrované vzkazy včas? Kdo je další na řadě?

Autorka špičkových bestsellerů Yrsa Sigurdardóttir opět dokazuje, jak mistrně umí napsat napínavou a strhující detektivku, které nechybí spád, čtivost, přesvědčivé postavy ani inteligentní zápletky.

Tato kniha je prvním dílem nového cyklu, jehož protagonisty jsou psycholožka Freyja a policista Huldar.

Sdílet 0

série
Freyja & Huldar 1. díl z 6
Další ze série
1. DNA
2. Černá díra
3. Katarze
4. Poprava
5. Panenka
kategorie
Knihy » Poškozené zboží
Témata
detektivka thriller napětí Reykjavík severské krimi vražda
Nakladatel
Metafora
Hmotnost
528 g
jazyk
čeština
Počet stran
408
datum vydání
17.10.2017
isbn
DEF0000000513
Vazba
pevná vazba
datum dotisku
20.01.2022
ean
DEF0000000513

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.6 z 5 19 hodnocení čtenářů

12× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Petra Machalská registrovaný uživatel

    Napínavé, super!

    Kniha, Metafora, 2023, 9788073595364

  • 5 z 5 hvězdiček Ivka Purmen registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Od začátku do konce napětí. Yrsa o které jsem slyšela mě vůbec nezklamala. Knihu moc doporučuju.

    Kniha, Metafora, 2023, 9788073595364

  • 5 z 5 hvězdiček Markéta Hankeová registrovaný uživatel

    Skvělý thriller, možná trochu pomalejší než ostatní v žánru, ale moc jsem si to užila. Určitě se chystám na další knihy v sérii.

    Kniha, Metafora, 2023, 9788073595364

  • 5 z 5 hvězdiček Petra Procházková registrovaný uživatel

    Za mě pecka. Úvaha, kdo je vrah, tak to jsem si myslela správně, ale pak už jsem byla úplně mimo, a když mi na konci vše docvaklo, tak jsem jenom koukala. Spisovatelka dokázala velmi dobře popsat situace a myšlenky jednotlivých postav, takže nebyla chvilka, kdy bych se nudila a nesnažila se najít nějaké další vodítko, kdo je ten vrah a jeho oběti? Jak jsou s ním spojeny, že by takhle...hmm? A ještě když je to kriminálka, kde jsou parťáci policistka a psycholožka, prostě podle mého gusta. Těším se na další díly, které si určitě přečtu.

    Kniha, Metafora, 2023, 9788073595364

  • 5 z 5 hvězdiček Jana Šamšová registrovaný uživatel

    "Je pozoruhodné, jak dokáže jediná událost člověku zničit život, odklonit ho směrem, z nějž se už nikdy nevychýlí." V Reykjavíku je zavražděna maminka tří dětí a jediný svědek je její malá dcera. Další zavražděná je učitelka biologie v penzi. Co mají ty dvě ženy společné? Vyšetřovatel Huldar a psycholožka Freyja se budou snažit vraha, který zabil obě ženy brutálním způsobem, najít s pomocí sedmileté holčičky. Tak tohle je Yrsa, o které jsem dlouho slyšela a sedla si z její knihy na zadek. Neuvěřitelně čtivé, zajímavý příběh s naprosto dechberoucím rozuzlením. Tato série má 6 dílů a jsem za to neuvěřitelně ráda, protože tohle byla naprostá pecka.

    Kniha, Metafora, 2023, 9788073595364

  • 4 z 5 hvězdiček Zuzka-Knižníček registrovaný uživatel

    Knížku jsem četla ušima, občas na mě byla zdlouhavější a také jsem měla problém s islandskými jmény, ale velmi brzy mě příběh vtáhnul a udržel. Líbili se mi i oba hlavní vyšetřovatelé, i když Freyja asi ještě malinko víc :-) Styl psaní autorky mi vyhovoval a přednes interpretky také. Závěr je zajímavě vystavěný a napětí je udrženo až do úplného závěru knihy (i když už víte co a jak). Určitě si časem pustím nebo přečtu další díl. Za mě můžu doporučit.

    Kniha, Metafora, 2023, 9788073595364

  • 4 z 5 hvězdiček Kateřina Štoudková registrovaný uživatel

    Za mě trochu slabší detektivka, ale určitě vrah překvapí. Jen jsou tam chvilkami zdlouhavé pasáže, které naruší to napětí a to, co Vás táhne k tomu to dočíst. Jedná se o pasáže přijímání těch šifrovaných zpráv v číslicích. Ale jinak super děj a celkové to rozuzlení promyšlené.

    Kniha, Metafora, 2023, 9788073595364

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora