Děti krve a kostí (Defekt)
Děti krve a kostí (Defekt) - Tomi Adeyemiová Nedostupné

Defekt

Stav Velmi dobrý

Vada Natržený přebal, lehce zažloutlá hrana stránek.

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Drž mě, když padám

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 299 Kč

Drž mě, když padám

Když bylo Zélii šest, stala se svědkem toho, jak královské stráže pověsily její matku na stromě před domem. Nikdy na to nezapomněla. Na počátku byli všichni Orishané mágové: rodili se s tmavou kůží a nepoddajnými bílými vlasy, a jakmile dospěli, obdrželi od bohů dar magie. Časem však jejich populace klesala a v Orishi z nich nakonec zbyla pouhá… Přejít na celý popis

Romány od RED a mangy od GATE pouze za 1 Kč! Ke každému nákupu nad 499 Kč v našich knikupectvích si můžete vybrat jednu knihu od značky RED či GATE za pouhou 1 Kč! Více informací

Popis

Když bylo Zélii šest, stala se svědkem toho, jak královské stráže pověsily její matku na stromě před domem. Nikdy na to nezapomněla.

Na počátku byli všichni Orishané mágové: rodili se s tmavou kůží a nepoddajnými bílými vlasy, a jakmile dospěli, obdrželi od bohů dar magie. Časem však jejich populace klesala a v Orishi z nich nakonec zbyla pouhá menšina utlačovaná královskou vrstvou. Z magie a černé kůže, která ji symbolizovala, začali mít lidé strach.

Deset let po nájezdu, při kterém byla zabita Zéliina matka a Orishanům byl navždy odebrán dar magie, získá Zélie díky náhodnému setkání s princeznou Amari posvátný svitek. Díky němu je možné obnovit spojení s bohy a navrátit dar magie na dalších sto let. Zélie se spolu se svým bratrem Tzainem a princeznou Amari vydá na cestu světem inspirovaným západní Afrikou. Potulují se tu lvice a gepardice, krásné vesnice postavené z písku nebo vykované ze železa ukrývají temné stránky: otroctví a korupci.

Aby se jim podařilo vrátit magii lidem, budou muset přelstít korunního prince Inana, Amarina bratra, který si umínil, že prastarou magii ze světa nadobro vymýtí.

Sdílet 0

Nakladatel
Host
Hmotnost
658 g
isbn
DEF0000008278
Počet stran
520
datum vydání
29.10.2018
ean
DEF0000008278
Vazba
pevná vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 14 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Terezie Skalická registrovaný uživatel

    Další kniha určená těm, kteří mají rádi fantasy. Než jsme si ji pořídili, četli jsme dost rozporuplné hodnocení. Což mi vůbec nevadí, naopak mě to vždy motivuje k tomu knihu si pořídit a přesvědčit se, jak to tedy s knihou je. Co se musí knize uznat jsou dobře propracované exotické kulisy. Zápletka zajímavá. Text poněkud těžkopádnější. Dcera byla nadšená, já trochu zklamaná. Jsou lepší knihy v oblasti fantasy.

    Kniha, Host, 2018, 9788075772282

  • 2 z 5 hvězdiček Adriana Dosedělová registrovaný uživatel

    Bohužel to bylo zklamání roku. Rok jsem se těšila na český překlad a pak výbuch. Krásně zpracovaná kniha. Ale zcela začátečnický text. Samé klišé. Vše se táhlo. Bylo to nudné. Nikam to nespělo. Prostě to bylo o ničem. Ten příběh byl málo promyšlený. Cením si však použití africké mytologie, to bylo pěkné a originální.

    Kniha, Host, 2018, 9788075772282

  • 4 z 5 hvězdiček Lenka registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    kniha bola na niekoľkých knižných blogoch pozitívne hodnotená, čitatelia si ju chválili a ja ako fanúšik fantasy som neodolala a tiež si ju zakúpila. Už len tá krásna obálka ma presvedčila, že ju musím mať. Ale po prečítaní som mala zmiešané pocity. Nevravím, že príbeh nebol zaujímavý, ale niečo mi tam chýbalo. To čo vás núti čítať ďalej a ďalej, až sa zrazu ocitnete na konci. Takže to skôr hodnotím na takú príjemnú oddychovku. Nenadchne ale stojí za prečítanie :D

    Kniha, Host, 2018, 9788075772282

  • 5 z 5 hvězdiček Alžběta Szilvásiová registrovaný uživatel

    Moje nejoblíbenější kniha . Je plná akce a nečekaných zvratů.

    Kniha, Host, 2018, 9788075772282

  • 5 z 5 hvězdiček Tadeáš registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Knížka je velice napínavá. Číst ji je opravdu potěšení

    Kniha, Host, 2018, 9788075772282

  • 5 z 5 hvězdiček Kateřina Hušková registrovaný uživatel

    Moc krásná kniha pro mládež. Mně se příběh líbil. Krásné zpracování.

    Kniha, Host, 2018, 9788075772282

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda